Συγκεκριμένα, από το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2021 διέρρηξαν την οικία ενός ημεδαπού, σε περιοχή των Σερρών, από όπου αφαίρεσαν διάφορες οικιακές συσκευές και έπιπλα, συνολικής αξίας 2.460 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Δικογραφία σε βάρος μιας ανήλικης ημεδαπής, η οποία όπως προέκυψε από την έρευνα τον Φεβρουάριο του 2021, σε περιοχή των Σερρών αφαίρεσε με τη μέθοδο του εναγκαλισμού από μία ηλικιωμένη, ένα κόσμημα λαιμού, αξίας 1.000 ευρώ, σχηματίστηκε από το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας.
Σύμφωνα με δήλωση της παθούσας, μετά την αφαίρεση του κοσμήματος η ανήλικη διέφυγε με όχημα.
Δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος βάσει της έρευνας που έγινε το μεσημέρι της 30ης Μαΐου 2021, σε περιοχή των Σερρών, αφαίρεσε από δύο γεωργικούς ελκυστήρες και ένα γεωργικό μηχάνημα τρεις ηλεκτρικούς συσσωρευτές, συνολικής αξίας 450 ευρώ, σχημάτισαν αστυνομικοί του τμήματος Νέας Ζίχνης. Οι κλεμμένοι συσσωρευτές βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα, και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο