Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αχαιός υφυπουργός Πολιτισμού, Ιάσονας Φωτήλας και σε δηλώσεις που έκανε, υπογράμμισε: «Είθε ο βίος, το έργο και οι θυσίες του πολιούχου μας, Αγίου Ανδρέα, να γίνουν οδηγοί για τις αξίες και τις αρχές του μέλλοντος».
Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παρέστη και ο πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε, σημείωσε «ας μιμηθούμε και εμείς την ανδρεία του Αγίου Ανδρέα, ας μιμηθούμε το καρτερικό και μαρτυρικό του φρόνημα, ας μιμηθούμε την πίστη του στον Χριστό».
Επίσης, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παρέστη και ο πρόεδρος του κόμματος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, όπου σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε, μεταξύ άλλων:
«Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, έχουμε μεγάλη ανάγκη την βοήθεια και την προστασία του Θεού. Οι καταστάσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες και πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε για να ανταπεξέλθουμε».
AΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καναδή ΥΠΕΞ: Όλοι οι Καναδοί ηγέτες – και οι διευθυντές εταιρειών – πρέπει να μιλούν γαλλικά και αγγλικά
- Ευρύτατη πλειοψηφία εξασφάλισε επί της αρχής, το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και την καλλιτεχνική εκπαίδευση
- Έχετε δει μακάκο να αηδιάζει με αυγό; Το βίντεο έγινε viral
- Οι αρχές στο Ιράν θα επιτρέψουν ακόμη και σε 12χρονα παιδιά να ενταχθούν στους εθελοντές που περιπολούν στην Τεχεράνη
- Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε σε αστυνομικό με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους
- Αναφορά στις «προφητείες, συμπεριλαμβανομένων και των σατανικών» εν μέσω γεωπολιτικών εξελίξεων
- «Μεγάλο λάθος» η τυχόν ακύρωση της επίσκεψης του βασιλιά Καρόλου στις ΗΠΑ, δηλώνει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Λονδίνο
- Θεσσαλονίκη: Κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ μετά από πυρκαγιά σε ξερά χόρτα
- Μελόνι: «Η Ευρώπη ακολουθεί, επιτέλους, την σωστή κατεύθυνση» για τους «κόμβους επιστροφής παράτυπων μεταναστών»
- Τουρκικό ΥΠΕΞ για επίθεση σε δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα: «Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα»









