Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, αρχικά έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Έλληνος Στρατιώτου. Στην συνέχεια, οι άγνωστοι δράστες, κινούμενοι στην ίδια οδό, προκάλεσαν φθορές στις προσόψεις και στις πόρτες εισόδου δύο καταστημάτων εταιριών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και τηλεπικοινωνιών.
Σχεδόν την ίδια ώρα, πάλι άγνωστοι δράστες, οι οποίοι είχαν και αυτοί καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται επί της οδού Καλαβρύτων.
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό των δραστών έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία από τα σημεία των επιθέσεων, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο δεινόσαυρο στην Αργεντινή με κόκκαλο κροκοδείλου στο στόμα – “Πέθανε τρώγοντας”
- Η ερώτηση που έγινε στον Τραμπ για τα ρωσικά μαχητικά και η απάντηση που έδωσε
- Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξει η Ελλάδα από όσα συνέβησαν την Τρίτη στην Νέα Υόρκη
- Θεσσαλονίκη: Προσωρινή αναστολή τεσσάρων σταθμών του μετρό την Τετάρτη
- Χρυσή Μπάλα: Απαστράπτουσα η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με βασιλική λάμψη στα βραβεία, vid
- Υπό αυτή την προϋπόθεση θα αναγνωρίσει η Ιταλία κράτος Παλαιστίνης
- Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για “ποτά μπόμπες” – Δρούσε με «βιτρίνα» 97 εταιρείες, vid
- Γάζα: Ο Ερντογάν ζητά κατάπαυση του πυρός
- Ηράκλειο: Τηλεφωνικές απάτες με λεία 90.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 34 ουκρανικά drones πάνω από εδάφη τους
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΕΤΡΟ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
