Πέντε άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Πάτρα, για τον σοβαρό τραυματισμό ενός 45χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε δεμένος στα χέρια και στα πόδια με ένα κορδόνι και ένα καλώδιο, φέροντας παράλληλα εκτεταμένα τραύματα στο σώμα του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, ο ένας κατηγορούμενος, ευρισκόμενος σε διαμέρισμά του, μαζί με έναν συγκατηγορούμενό του και τον 45χρονο, προκάλεσε σωματικές βλάβες στον τελευταίο, με τα άκρα του, καθώς και με τη χρήση τέμνοντος και θλώντος οργάνου.
Στην συνέχεια, άφησε τον 45χρονο στο εσωτερικό του διαμερίσματος αιμόφυρτο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ενώ τον ακινητοποίησε δένοντάς τον με κορδόνια στα άκρα του.
Κατόπιν, έπειτα από επικοινωνία του κατηγορούμενου, μετέβησαν στο διαμέρισμά του τα δύο αδέλφια του και ο πατέρας τους, οι οποίοι με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, μετέφεραν το θύμα δεμένο, αιμόφυρτο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στην περιοχή Παυλόκαστρο της Πάτρας, όπου τον εγκατέλειψαν.
Ο τραυματίας εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο σημείο που τον είχαν εγκαταλείψει και διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση.
Οι πέντε συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ηλ. Κάνιστρας / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώμη: Έσπασε χαυλιόδοντας του μαρμάρινου “μικρού ελέφαντα”, διάσημου γλυπτού του Μπερνίνι, vid
- Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ καλεί τον ΔΟΕ να μην ασχολείται με την «κλιματική αλλαγή»
- Ρεκόρ για τον Σταμάτη Γονίδη και το τραγούδι “Δικιά μου είναι η ζωή” – Έφτασε τις 14 εκατ. προβολές
- Φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας μετά την απολογία του
- Μεξικό: Ένας 36χρονος νεκρός και οκτώ παιδιά τραυματισμένα σε επίθεση σε πάρκο
- Νίκη Κεραμέως: Η ανεργία στην Ελλάδα χαμηλότερη από Ισπανία, Σουηδία, Φιλανδία και Γαλλία
- Πολωνία: Επίσκοπος δικάζεται με την κατηγορία της συγκάλυψης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από ιερείς
- 650 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην Κεντρική Μακεδονία
- Την έναρξη λειτουργίας της νέας ψηφιακής εφαρμογής railway.gov.gr ανακοίνωσε ο Κυρανάκης
- Ιωάννινα: Χειροπέδες σε 47χρονο που παρίστανε τον ιερέα ενώ είχε καθαιρεθεί









