Πάτρα: Νέα επιπλοκή για την 19χρονη φοιτήτρια που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα – Σε κρίσιμη κατάσταση η 42χρονη

Όπως αναφέρεται σε τοπικά μέσα της περιοχής, η 42χρονη γυναίκα η οποία προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα παραμένει διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών, είχε αρχικά μεταβεί με πόνους στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά η αρχική διάγνωση δεν έδειξε πρόβλημα και πήρε εξιτήριο, ωστόσο επέστρεψε μερικές ώρες αργότερα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Πύργο και από εκεί στην Πάτρα.

Στο μεταξύ, νέα επιπλοκή με την υγεία της εμφάνισε η 19χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών που στα τέλη Φεβρουαρίου είχε νοσήσει με μηνιγγίτιδα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του tempo24 παρότι η νεαρή κοπέλα είχε διαφύγει τον κίνδυνο και είχε μεταφερθεί σε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε προβλήματα στα κάτω άκρα , κάνοντας τους θεράποντες γιατρούς να αποφασίσουν την μεταφορά της στο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε πως η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει μέσα στο μαθηματικό τμήμα κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης και αμέσως είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ , όπου είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στην ΜΕΘ. Ηταν το δεύτερο από τα τρία κρούμστα μεταξύ φοιτητών.

Οι υγειονομικές υπηρεσίες είχαν τεθεί σε συναγερμό και ενημερώθηκαν οι 27 εργαζόμενοι στο συσκευαστήριο και οι οικογενειές τους προκειμένου να λάβουν χημειοπροφύλαξη.

(Με πληροφορίες από enikos.gr – tempo24. gr/ photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί