• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πατέρας φοιτήτριας… απηύδησε από το χάλι και έκανε ανακαίνιση σε διαμέρισμα της εστίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατέρας φοιτήτριας… απηύδησε από το χάλι και έκανε ανακαίνιση σε διαμέρισμα της εστίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τραγική κατάσταση που ήταν το δωμάτιο της εστίας που παραχωρήθηκε σε μια φοιτήτρια, οδήγησε τον πατέρα της να προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση. 

«Δωμάτιο 3X3 στη φοιτητική εστία του ΑΠΘ που παραχωρήθηκε στην κόρη μου. Ζώα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν σε τέτοιο χώρο. Απορώ πώς έμενε ο προηγούμενος! Πλακάκια τοίχου σπασμένα, πράσινα πλαστικά πλακάκια δαπέδου που τα μισά έλλειπαν και τα υπόλοιπα ήταν γεμάτα σταξίματα από μπογιές χρόνων, τοίχοι και ταβάνι ξεφλουδισμένα και μέσα στη βρωμιά» έγραψε ο ίδιος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πατέρας της φοιτήτριας δεν έμεινε άπραγος και μετέτρεψε με προσωπική εργασία και χρήματα το δωμάτιο-τρώγλη σε δωμάτιο που θα ζήλευαν και ξενοδοχεία. 

«Ξύθηκαν ταβάνι και τοίχοι, βάφτηκαν, πέρασα πλακάκια στον τοίχο, laminate στο πάτωμα, νέο νιπτήρα-βρύση-έπιπλο και διάφορες κατασκευές που θα μείνουν προίκα στον επόμενο. Τυχερός όποιος το πάρει» ανέφερε ο ίδιος. 

Μειώσεις στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ

Την ίδια ώρα, μείωση κατά 10% θα δουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης στις τιμές των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για μείωση του ΦΠΑ στις μετακινήσεις. 

Παράλληλα, κινητοποιήσεις ξεκινούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, καθώς ζητούν και εκείνοι τη λήψη μέτρων για τον κλάδο τους. 


megatv/photo αρχείου eurokinissi