Στο αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε την Πέμπτη ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη για επίθεση στο παιδίτου. Ο άνδρας συνελήφθη από λιμενικούς το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία του Βόλου.
Σύμφωνα με την καταγγελία περαστικών και επιχειρηματιών στο σημείο –οι οποίοι ήταν παρόντες στο συμβάν– ο άνδρας περπατούσε με τον 9χρονο γιο του, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες άρχισε να φωνάζει, να βρίζει το παιδί, ενώ του έριξε και τρεις σφαλιάρες, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr.
Όταν μία γυναίκα παρενέβη, έβρισε και εκείνη. Στο Δικαστήριο κατέθεσε και η πρώην σύζυγός του, η οποία βεβαίωσε ότι είναι πολύ καλός πατέρας και δεν έχει δώσει αφορμές, ενώ δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.
Ο 40χρονος αναγνώρισε ότι παραφέρθηκε και πως επηρεάστηκε από κάποια αρνητικά σχόλια που έκαναν οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο του παιδιού του και αναγνώρισε το λάθος του.
Το Δικαστήριο τον απάλλαξε από την κατηγορία και μετέτρεψε την κατηγορία από ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε ελαφρά ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
(sputniknews. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
- Ζάκυνθος: 14χρονος μαθητής με πιστόλι στη σχολική τσάντα
- Μπέσεντ προς ευρωπαϊκές χώρες: «Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Μην προβείτε σε αντίποινα»
- Πολωνία: Η κυβέρνηση θέλει να καταργήσει την έκτακτη βοήθεια προς τους Ουκρανούς που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα
- «Παγώνει» το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την διαδικασία επικύρωσης της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
- Ηράκλειο: Στρατηγική παρέμβαση για την τυροκομία στην Κρήτη, με στόχο την «αναγέννησή» της
- «Ο καιρός για κολακείες τελείωσε. Φτάνει πια!» – «Έκρηξη» Ράσμουσεν κατά Τραμπ στο Νταβός
- «Ο κόσμος εγκαταλείπει τους Κούρδους που πολέμησαν τον κακό τζιχαντιστή», καταγγέλλει Γιαζίντι νομπελίστρια Ειρήνης
- Επιδείνωση του καιρού: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία
- Η Νορβηγία λέει «όχι» στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ









