Πατέρας έδειρε την 6 μηνών έγκυο κόρη του

Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα της για εξύβριση και ξυλοδαρμόΑπίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα στα Ιωάννινα καθώς ένας πατέρας φέρεται να χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι την 22χρονη κόρη του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος. Ο δράστης τον οποίο αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. είναι αλβανικής καταγωγής. Το περιστατικό βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το σπίτι τους όταν σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας , ο πατέρας της, άρχισε να τη βρίζει άσχημα και να τη χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και σπρωξίματα στο στήθος.Η 22χρονη, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και παραμένει για νοσηλεία χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ούτε η ίδια, ούτε το έμβρυο.Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα της για εξύβριση και ξυλοδαρμό και ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα στα Ιωάννινα καθώς ένας πατέρας φέρεται να χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι την 22χρονη κόρη του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος. Ο δράστης τον οποίο αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ.  είναι αλβανικής καταγωγής. Το περιστατικό βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το σπίτι τους όταν σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας , ο πατέρας της, άρχισε να τη βρίζει άσχημα και να τη χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και σπρωξίματα στο στήθος.

Η 22χρονη, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και παραμένει για νοσηλεία χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ούτε η ίδια, ούτε το έμβρυο.

Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα της για εξύβριση και ξυλοδαρμό και ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί