Γεωργίου Κατσαούνου είναι ενδεικτικοί του ύφους και του ήθους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.
«Αποδεικνύουν ότι το περιβάλλον τον πρωθυπουργού όχι μόνο γνώριζε αλλά γνώριζε κι ενορχήστρωνε την επιχείρηση των παράνομων επιδοτήσεων», τονίζεται στη ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.
Επίσης υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά πως «δεδομένου ότι ο κ. Μπαμπασίδης έχει πάθει αμνησία και δεν θυμάται καν με ποιους μιλούσε στο τηλέφωνο, μήπως ο κ. Κατσαούνος έχει καλύτερη μνήμη και μπορεί να μας διαφωτίσει για τους διαλόγους που ακούγονται; Μήπως θυμάται ποιος είναι ”ο άνθρωπος μας” για τον οποίο συζητούν και ”πήρε έξι χιλιάρικα”; Επίσης, με πραγματικό ενδιαφέρον ρωτάμε: Είχαμε κανένα νέο για τον κ. Μυλωνάκη και τον κ. Μπουκώρο; Πότε θα σπάσουν τον ”όρκο σιωπής”;».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανακαλύφθηκε κολοσσιαίος ασσυριακός φτερωτός ταύρος 6 μέτρων, το μεγαλύτερο Λάμασου που έχει βρεθεί ποτέ
- Πυροβολισμοί σε εκκλησία του Μίσιγκαν: Πολλοί τραυματίες – Κτίριο στις φλόγες, vid
- “Θα το καταφέρουμε” στη Μέση Ανατολή, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
- «Τριγμοί» εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης! Η μεγάλη αλλαγή που παρατηρείται…
- Φρίκη στην Ινδία: Aποκεφάλισε με φτυάρι 5χρονο αγοράκι μπροστά στη μητέρα του
- Πώς έμοιαζαν τα ιαπωνικά δίχτυα ψαρέματος 6.000 ετών, κρυμμένα μέσα σε αρχαία κεραμικά – Μελέτη αποκαλύπτει
- Ν. Ανδρουλάκης από τη Χίο: Η πολιτική της κυβέρνησης δημιουργεί κοινωνικά αδιέξοδα
- Ο Ν. Δένδιας στις εκδηλώσεις για την 204η επέτειο της άλωσης της Τρίπολης-Εγκαθίσταται η σχολή των drones
- ΠΑΣΟΚ: Το Μαξίμου γνώριζε κι ενορχήστρωνε την επιχείρηση των παράνομων επιδοτήσεων
- Μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων με 4 τραυματίες στην περιοχή του Λαγκαδά