Παραμείνει στο ΚΑΤ ο Μένιος Φουρθιώτης, ισχυρίζεται ξυλοδαρμό από άτομο της Εισαγγελίας

Στην Ορθοπαιδική κλινική του ΚΑΤ διανυκτέρευσε ο πρώην παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, καθώς όπως ισχυρίζεται δέχθηκε χτύπημα από πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών.

Ο Μένιος Φουρθιώτης πέρασε τη νύχτα στο ΚΑΤ, αφού αρχικά είχε υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει δεχτεί χτύπημα από άτομο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών και ανέφερε πως από το χτύπημα έσπασε ο ένας από τους τρεις κοχλίες του αριστερού ισχύου. Ετσι, ο παρουσιαστής θα παραμείνει στην Ορθοπεδική κλινική του ΚΑΤ και θα διανυκτερεύσει εκεί, προτού μεταφερθεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη και οδηγήθηκε αρχικά στον Κορυδαλλό επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί τον Οκτώβριο του 2021.

Ωστόσο, το φυλακιστήριο που βγήκε ανέφερε πως θα πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου. Εκείνος προτιμούσε να οδηγηθεί στον Κορυδαλλό και αξίζει να αναφερθεί πως λίγο αργότερα είχε λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε εσπευσμένα με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

(Dikaiologitika – φωτο:intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί