Παραιτήθηκε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αντιδράσεις για τη χυδαία επίθεση κατά Μητσοτάκη-Τσιόδρα

Αποδεκτό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα του Ηλία Γρηγόρη για αναστολή της κομματικής του ιδιότητας μετά τα απαράδεκτα και χυδαία σχόλιά του με αποδέκτες τον Πρωθυπουργό και τους κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά.

Ο Ηλίας Γρηγόρης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαϊα, με δήλωσή του στην τοπική ιστοσελίδα thebest.gr σημειώνει ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη των πράξεών του και για αυτό ζήτησε από το κόμμα την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό.


«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια. Γι αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γρηγόρης, με χυδαίες εκφράσεις, επιτέθηκε μέσω ανάρτησής του τόσο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά αλλά και στον Άδωνι Γεωργιάδη. Με ανακοίνωσή της, σήμερα, η Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει το στέλεχος του κόμματος.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις προσωπικές αναρτήσεις του Ηλία Γρηγόρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις οποίες αποδοκιμάζουμε για το ύφος και τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται, δηλώνουμε:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις θέσεις της μέσα από το Γραφείο Τύπου και την επίσημη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι από τις προσωπικές αναρτήσεις μελών και στελεχών.

Έχουμε επιλέξει να ασκούμε πολιτική κριτική κινούμενοι πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρχών και αξιών που διακρίνουν το χώρο μας. Εξάλλου, ο Ηλίας Γρηγόρης με προσωπική του δήλωση στα ΜΜΕ έχει αναλάβει την ευθύνη των αναρτήσεων του.

(Iefimerida – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί