Ελέγχους σε αποθήκες χονδρικής πώλησης και καταστήματα υποδημάτων στο κέντρο της Αθήνας διενήργησαν χθες, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, ελεγκτές της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 7.120 ζευγάρια απομιμητικών υποδημάτων και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε τέσσερις επιχειρήσεις συνολικού ύψους 85.750 ευρώ.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης
- Εκπληκτικό εύρημα σε μουμιοποιημένη γυναίκα 2.500 ετών στη Ρωσία: Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, λένε επιστήμονες
- Το Ιράν θα μπορούσε να αναλάβει δράση στο Στενό Μπαμπ αλ Μαντάμπ αν δεχτεί πρόκληση, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια









