Πανικός με άνδρα που εισέβαλε στα επείγοντα νοσοκομείου στη Χαλκίδα και τραβούσε βίντεο: “Σπάστε του το κινητό”!

«Σπάστε του το κινητό» φώναζαν οι γιατροί - Εξαφανίστηκε μόλις κάλεσαν την ασφάλεια και την Αστυνομία.

Πανικός προκλήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, μετά από επεισόδιο μεταξύ του νοσηλευτικού προσωπικού και ενός άνδρα που εισέβαλε στα επείγοντα χωρίς μάσκα, το βράδυ της περασμένη Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema, ο εν λόγω συνόδευε μια γυναίκα, η οποία είχε πόνους στο στομάχι, στα επείγοντα του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ μαζί με ακόμη μια γυναίκα.

Ο άνδρας, που δεν φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό, μπήκε μέσα με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση αφού το προσωπικό προσπαθούσε να τον διώξει, όπως ήταν αναμενόμενο.

Εκείνος αρνούμενος να υπακούσει, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να βιντεοσκοπεί τους χώρους, το προσωπικό και τους ασθενείς, φωνάζοντας ότι θα το δημοσιεύσει στο Διαδίκτυο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ασφαλείας του Νοσοκομείου.

Άτομα του προσωπικού φώναζαν “σπάστε του το κινητό”, με την ασφάλεια να απαντάει ότι “δεν επιτρέπετε”, ενώ είχαν περιορίσει τον άνδρα ώστε να κρατήσουν τα στοιχεία του.

Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε ότι κλήθηκε η Αστυνομία, αποχώρησε μαζί με την δεύτερη συνοδό, αφήνοντας στο Νοσοκομείο τη δεύτερη κοπέλα, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε στο σημείο και περιπολικό της Αστυνομίας.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί