Πανελλήνιες 2023: Τι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι

Οι Οδηγίες αφορούν φυσικά τους μαθητές, τους επιτηρητές και τους βαθμολογητές.

Υπάρχουν αυστηρές οδηγίες για τους επόπτες, τους επιτηρητές και τους βαθμολογητές και πλήθος λεπτομερειών όπως πως πρέπει να γίνεται η κάλυψη των τετραδίων με τα ατομικά στοιχεία των υποψηφίων με το αδιαφανές αυτοκόλλητο.

Ορίζεται ρητά ότι οι επιτηρητές απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας. Εφιστάται ιδιαίτερα η προσοχή των επιτηρητών ώστε, κατά την είσοδο των εξεταζόμενων, να τους ενημερώνουν ότι δεν πρέπει να παίρνουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών, ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα – εκτός από αυτά που επιτρέπει η ΚΕΕ – και τα οποία, πρέπει να παραμένουν εκτός αίθουσας και να μην επιτρέπουν την είσοδο σε όποιον δεν συμμορφώνεται με τις οδηγίες αυτές.

Είναι επίσης υπεύθυνοι για τον έλεγχο της ταυτότητας των υποψηφίων. Όπως τονίζεται στην εγκύκλιο η «σωστή οργάνωση, η διεξαγωγή και η απρόσκοπτη ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών είναι ευθύνη όλων μας. Στα πλαίσια αυτά σας παρακαλούμε να προβείτε στις αναγκαίες και επείγουσες ενέργειές σας για τον καλύτερο συντονισμό και οργάνωση των εξετάσεων, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και τις οδηγίες της παρούσας εγκυκλίου».

(ΦΩΤΟ:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί