Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Οι απαντήσεις σε Φυσική και Λατινικά

Στη δημοσιότητα τα θέματα για τους μαθητές των ΓΕΛ που διαγωνίστηκαν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου. Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΓΕΛ των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, με την εξέταση στο μάθημα της Φυσικής (νέο σύστημα). Με το παλαιό σύστημα, σήμερα οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στη Φυσική (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών […]

Στη δημοσιότητα τα θέματα για τους μαθητές των ΓΕΛ που διαγωνίστηκαν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Συνεχίστηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΓΕΛ των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας, με την εξέταση στο μάθημα της Φυσικής (νέο σύστημα).

Με το παλαιό σύστημα, σήμερα οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στη Φυσική (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) και στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στη Φυσική 2020 (νέο σύστημα)

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στη Φυσική 2020 (παλαιό σύστημα)

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στα Λατινικά 2020 (παλαιό σύστημα)

Δείτε εδώ τα θέματα των εξετάσεων:

ΦΥΣΙΚΗ με το νέο σύστημα

ΦΥΣΙΚΗ Ημερήσια – παλαιό σύστημα

ΦΥΣΙΚΗ Εσπερινά) – παλαιό σύστημα

ΛΑΤΙΝΙΚΑ (Ημερήσια)

ΛΑΤΙΝΙΚΑ (Εσπερινά)

Ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα, η εξέταση στις 24 Ιουνίου στην Ιστορία και την Πληροφορική. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26 Ιουνίου στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

ethnos.gr / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί