• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πανελλαδικές 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται οι διαγωνιζόμενοι των ΓΕΛ

Πανελλαδικές 2020: Σε Ιστορία, Πληροφορική και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται οι διαγωνιζόμενοι των ΓΕΛ

Οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα (24/06), με τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) να διαγωνίζονται στην Ιστορία, στην Πληροφορική και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Πληροφορικής και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) συνεχίζονται σήμερα (24/06) οι φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, που διεξάγονται στη σκιά της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Συγκεκριμένα, ως προς το νέο σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας και εκείνοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής σ’ αυτό της Πληροφορικής.

Αναφορικά με το παλιό σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και εκείνοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (26/06) για τους υποψηφίους των ΓΕΛ με τα μαθήματα της Χημείας και των Οικονομικών.

Την ίδια ημέρα, τέλος, θα εξεταστούν και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής που δίνουν με το παλιό σύστημα, αλλά στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ).


sputnik/photo eurokinissi