Πορεία στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη έκαναν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 11 το βράδυ.
Οι επιχειρηματίες, εξέφρασαν την απόγνωσή τους για το «λουκέτο» στην εστίαση, τονίζοντας πως αυτό θα δώσει την «χαριστική βολή» στον κλάδο. Από σήμερα μπαίνει λουκέτο στην εστίαση, πλην της διανομής φαγητού και της παραλαβής από το κατάστημα σε 22 περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Πιερία.
Σε διαδικτυακό τους κάλεσμα, καταστηματάρχες της εστίασης στην Κατερίνη, τόνισαν μεταξύ άλλων:
«Δεν πάει άλλο. Ο κλάδος της εστίασης και του τουρισμού, δέχονται απίστευτές πιέσεις από την υγειονομική κρίση. Καλούνται γι’ άλλη μια φορά να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν με τα υποτιθέμενα μέτρα ενίσχυσης. Η Κατερίνη διαμαρτύρεται και οι επιχειρηματίες ενώνουν τις φωνές τους. Κλείνουν τα μαγαζιά τους νωρίτερα από το προβλεπόμενο ωράριο και μαζί με τους εργαζομένους θα διαμαρτυρηθούν μαζικά στην κεντρική πλατεία. Κύριε Πρωθυπουργέ, εδώ και μήνες, η εστίαση και ο τουρισμός είναι στο έλεος της υγειονομικής κρίσης χωρίς όμως να συμμετέχει σε καμία διαβούλευση που θα βοηθούσε αμέριστα, στο να κατανοήσετε το μέγεθος του προβλήματος».
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το GrTimes:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατασχέθηκαν 26 λόγχες της Ελληνιστικής εποχής σε σπίτι 44χρονου στην Κοζάνη
- Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Πριγκίπισσας Ειρήνης, αδελφής της βασίλισσας Σοφίας – Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια, vid
- Σε εξέλιξη νέες βίαιες συγκρούσεις στη Συρία
- Ο Τραμπ βάζει τιμωρητικούς δασμούς σε κράτη της Ε.Ε.: «Θα αυξάνονται έως την αγορά της Γροιλανδίας»
- Β. Κικίλιας: «Πρώτη μας προτεραιότητα η προστασία και η ασφάλεια»
- Καταστροφή σε σπίτι στο Τέξας: Γάτα πήδηξε πάνω στην κουζίνα και έβαλε φωτιά! ΒΙΝΤΕΟ
- Ασύλληπτη τραγωδία στις ΗΠΑ: «Σκότωσα τον μπαμπά μου» – 11χρονος πυροβόλησε τον πατέρα του για το Nintendo
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης κούνησαν λευκά μαντήλια…στους παίκτες! vid
- «Είναι ηλίθιος»: Ο Μασκ και ο Ο’Λίρι της Ryanair ανταλλάσσουν προσβολές σε διαμάχη για το Wi-Fi της Starlink









