«Η αγορά δεν μπορεί να περιμένει άλλο» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καφούνης δήλωσε:
«Η αγορά δεν μπορεί να περιμένει άλλο! Εάν την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου δεν έχει αποφασισθεί η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, τότε δυστυχώς θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να καλέσω τους συναδέλφους μου να εκφράσουν με απόλυτα νόμιμο τρόπο την έντονη διαμαρτυρία τους, χωρίς να διακινδυνεύσουν έστω και ελάχιστα τη δημόσια υγεία.
Επίσης θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα που μπορεί να εκφράσει αυτή την δυσαρέσκεια, ιδιαίτερα όταν φημολογείται ότι μπορεί να προκριθούν άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ ταυτόχρονα γίνονται ανεκτές ενέργειες που επιδεινώνουν τα υγειονομικά δεδομένα.
Μέχρι τότε είναι αυταπόδεικτο ότι αναμένω να ανακοινωθούν οι οικονομικές ενισχύσεις που τεκμηριωμένα και κοστολογημένα έχουμε θέσει υπόψιν της κυβέρνησης και που πρέπει κατ’ ελάχιστον να στηρίξουν τις χειμαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Χανιά: Κλειστή σύσκεψη για το θέμα της προσωρινής φιλοξενίας μεταναστών στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς
- Ο Τραμπ παίρνει τις ΗΠΑ και από το STCU, το οποίο οι Ρώσοι συνέδεαν με χρηματοδότηση βιολογικών όπλων
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σύνταγμα λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας
- Ματ Ντέιμον: Η σκληρή προετοιμασία για το ρόλο του Οδυσσέα – Πόσα κιλά χρειάστηκε να χάσει
- ΑΑΔΕ: Τα 25 σημαντικότερα έργα και δράσεις του 2025 – Υπέρβαση εσόδων άνω των 2 δισ. ευρώ την χρονιά που πέρασε
- Στους δρόμους της Γαλλίας οι αγρότες – «Καυτή» πατάτα για τον Μακρόν
- Τι εντολή έδωσαν οι διεθνιστές της Ε.Ε. στο “Χ” του Έλον Μασκ
- Σε επιφυλακή η Τουρκία: Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ Κούρδων και ισλαμιστών στην Συρία
- Ρωσία και Κίνα αντιδρούν στις καταλήψεις δεξαμενόπλοιων από τις ΗΠΑ
- Κάλας: Συζητάμε να απαντήσουμε στην αμερικανική απειλή για τη Γροιλανδία









