Ορεστιάδα: Αλλοδαποί γκρέμισαν φράχτη σπιτιού στον Δίλοφο – ΦΩΤΟ

Αν και είναι συνηθισμένοι οι κάτοικοι των χωριών του Έβρου, ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται δίπλα στον ποταμό και τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στη συχνή παρουσία λαθρομεταναστών, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό είναι φυσικό να φοβούνται και να ανησυχούν έντονα. Ένα ακόμα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο χωριό Δίλοφος Τριγώνου Ορεστιάδας, το “χωριό των ανθρακωρύχων”, […]

Αν και είναι συνηθισμένοι οι κάτοικοι των χωριών του Έβρου, ιδιαίτερα αυτών που βρίσκονται δίπλα στον ποταμό και τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στη συχνή παρουσία λαθρομεταναστών, κάθε φορά που συμβαίνει αυτό είναι φυσικό να φοβούνται και να ανησυχούν έντονα.

Ένα ακόμα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο χωριό Δίλοφος Τριγώνου Ορεστιάδας, το “χωριό των ανθρακωρύχων”, όπου μένουν πλέον ελάχιστοι κάτοικοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ηλικιωμένοι. Όπως κατήγγειλε ο Σάκης Τσομπανίδης, ένας από τους λίγους νεότερης ηλικίας κατοίκους που μένει στο χωριό και είναι επίσης διαχειριστής της σελίδας “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ”, λαθρομετανάστες γκρέμισαν τον ξύλινο φράχτη του σπιτιού του, μάλλον για να αρπάξουν μήλα από τοι δέντρο που είχε δίπλα στο σπίτι του, χωρίς ευτυχώς κάτι σοβαρότερο. Έγραψε χαρακτηριστικά:

“Άλλη μία έντονη βραδιά περάσαμε στο Δίλοφο Τριγώνου με τούς λαθρομετανάστες και όλη την νύχτα τα σκυλιά να γαβγίζουν, ευτυχώς χωρίς κάποιο σοβαρό επεισόδιο εκτός από το γκρέμισμα του ξύλινου φράχτη τού σπιτιού μου!

Μάλλον μπήκαν για να πάρουν μήλα από την μηλιά πού ήταν δίπλα στο σπίτι”!

Από evrosnews

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί