Ομαδικός βιασμός 15χρονου / Στον ανακριτή ακόμα δύο συλληφθέντες – Σοκαριστικά τα βίντεο

Eνώπιον του αρμόδιου ανακριτή ανηλίκων παρουσιάζονται σήμερα Τρίτη (27/12) ακόμα δύο από τους έξι συλληφθέντες για τη δυσώδη υπόθεση του ομαδικού συστηματικού βιασμού 15χρονου συνομήλικου τους, στον Ίλιον.

Την ίδια ώρα, οι αρχές αναμένεται να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης για ακόμα δυο αγόρια, 15 και 16 ετών, ενώ ένας ανήλικος εκτιμάται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία, τόπο καταγωγής του.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν είναι ιδιαίτερα βαρύ και δυσώδες καθώς φέρονται να δρούσαν ως εγκληματική ομάδα ενώ τραβούσαν και διακινούσαν βίντεο με τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Οι αρχές εξετάζουν παράλληλα και τον ρόλο τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών και συγκεκριμένα για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, οι οποίες με βάση την κατάθεση του 15χρονου βρίσκονταν μπροστά τη στιγμή του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο από κινητά τηλέφωνα. Τα ανήλικα κορίτσια αναμένεται να εξεταστούν καθώς δεν φαίνεται να έκαναν τίποτα προκειμένου να αποτρέψουν τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου.

Ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων παρουσίασε και την εκδοχή των οπαδικών διαφορών με τις αρχές να έχουν στα χέρια τους δύο βίντεο που είχαν καταγράψει οι ανήλικοι. Αυτός ο οποίος τραβάει το βίντεο φέρεται να λέει μία φράση η οποία παραπέμπει σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών που είχε γίνει πριν από δύο χρόνια και φέρεται να είχε επιβληθεί «τιμωρία» από οπαδούς άλλης ομάδας με ομαδικό βιασμό.

Να σημειωθεί ότι τρεις ανήλικοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις, αλλά χωρίς χρήση βίας.

avgi, eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί