Οι μάχες της πλατείας συνεχίστηκαν τη νύχτα- Χρήση χημικών στην πλατεία Κυψέλης από τα ΜΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επέμβαση των δυνάμεων της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις δύο μετά τα μεσάνυχτα και σε ελάχιστα λεπτά, οι συγκεντρωμένοι είχαν απομακρυνθεί Η μάχη της πλατείας καλά κρατεί στην Αττική. Μερίδα πολιτών, αλλά και άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σε οργανώσεις, εξακολουθούν να αψηφούν τις συστάσεις και συγκεντρώνονται μαζικά στον ίδιο χώρο. Ισχυρές δυνάμεις των […]

Η επέμβαση των δυνάμεων της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στις δύο μετά τα μεσάνυχτα και σε ελάχιστα λεπτά, οι συγκεντρωμένοι είχαν απομακρυνθεί

Η μάχη της πλατείας καλά κρατεί στην Αττική.

Μερίδα πολιτών, αλλά και άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σε οργανώσεις, εξακολουθούν να αψηφούν τις συστάσεις και συγκεντρώνονται μαζικά στον ίδιο χώρο.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έριξαν χημικά συγκέντρωση σε 200 με 300 ατόμων στην Κυψέλη, μετατρέποντας για λίγη ώρα την περιοχή σε πεδίο μάχης.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, όπου ήταν συγκεντρωμένα περίπου 200 με 300 άτομα, κάτοικοι της περιοχής, αλλά και αντιεξουσιαστές από τα Εξάρχεια.

Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, οι αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση και να απομακρύνουν από το σημείο το πλήθος.

Τα χημικά μεταφέρθηκαν στα σπίτια κατοίκων της περιοχής οι οποίοι διαμαρτυρήθκαν.

Μετά από ελάχιστα λεπτά έντασης, η συγκέντρωση διαλύθηκε και γύρω στις 2:30, η πλατεία του Αγίου Γεωργίου είχε αδειάσει από κόσμο. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

photo video screenhsot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί