Η κινητοποίηση των Αρχών και του «Χαμόγελου του Παιδιού» ήταν άμεση και, τελικά, οι δυο 17χρονες εντοπίστηκαν στην περιοχή της Κορίνθου απόδιερχόμενο αστυνομικό.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο αστυνομικός αναγνώρισε τις δυο ανήλικες, οι οποίες ψώνιζαν σε super market της περιοχής. Μάλιστα, ο πατέρας της νεαρής από τη Θεσσαλονίκη τόνισε πως οι δυο κοπέλες συνδέονταν μεταξύ τους, με δηλώσεις του στο Star. Η Μαρία «πήρε 100 ευρώ από εμένα και 70 από τον παππού και έφυγε από το σπίτι. Συνδεόταν και με την άλλη κοπέλα που εξαφανίστηκε. Θέλω να βοηθήσουν την κόρη μου ψυχολόγοι, μην έχουμε πάλι προβλήματα», ανέφερε ο πατέρας.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» τόνισε θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Φ. και στη Μαγδαληνή Κ., για τις οποίες θα αποφανθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ώστε να βρεθεί ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο.
(protothema – ΦΩΤΟ: Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης
- Εμφάνιση – έκπληξη του Χάρι και της Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland, vid
- Χειροπέδες σε 32χρονο αλλοδαπό για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες στο Αιγάλεω
- Ασυνήθιστο αλλά έγινε! Αμερικανοί παρακολούθησαν τις ασκήσεις Ρωσίας-Λευκορωσίας
- Καλλιθέα: Εντοπίστηκε παράνομο καζίνο μέσα σε καφετέρια – Έγιναν δύο συλλήψεις
- Τα διάσημα ιαπωνικά μαχαίρια της πόλης Σακάι έγιναν ξανά viral μέσα από το TikTok – Δείτε βίντεο
- Ο e-ΕΦΚΑ εγκαινιάζει το νέο DASHBOARD–myEFKA – Η κοινωνική ασφάλιση σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έπληξε στρατιωτική υποδομή των Χούθι στο λιμάνι Χοντέιντα
- Εθνική Λυρική Σκηνή: Αποθέωση στην Κίνα για την “Τραβιάτα” του Βέρντι – Δείτε βίντεο
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα της υγείας