Οδηγός φορτηγού περιγράφει τις δραματικές στιγμές στο φλεγόμενο πλοίο (vid)

Συγκλονίζει η μαρτυρία οδηγού, ο οποίος επέβαινε στο πλοίο Euroferry Olympia και περιέγραψε τις δραματικές ώρες που έζησε.

O Γιώργος Παρλαντζάς, ο οποίος βρισκόταν στην καμπίνα του και ο οποίος κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι 25 χρόνια εξηγεί πώς έγινε η διάσωση κάνοντας λόγο για συντονισμό ο οποίος ήταν και κρίσιμος για την εξέλιξη της επιχείρησης.

Στη βάρκα είχμε και ένα μωρό και μας έδινε κουράγιο», εξηγεί για τις δραματικές στιγμές ενώ, ανέφερε χαρακτηριστικά, «είμαι ναυαγός μόνο το τσαντάκι αυτό σώθηκε».

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους 12 αγνοούμενους βρίσκονται και 3 Έλληνες.

Δέκα από τους διασωθέντες στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας
Στους δέκα έφτασε ο αριθμός των διασωθέντων επιβατών του πλοίου Euroferry Olympia που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου.

Από αυτούς, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Κέρκυρας, Δρ. Κωνσταντίνο Νίκα, «οι έξι παρουσίαζαν ελαφρά αναπνευστική δυσχέρεια λόγω εισπνοής μονοξειδίου. Η γενική κατάστασή τους ήταν καλή και παραμένουν νοσηλευόμενοι στην Πνευμονολογική και Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους και χορήγηση οξυγονοθεραπείας.

πληροφορίες ethnos/photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί