Στο λιμάνι του Πειραιά, στην Ακτή Βασιλειάδη, έπεσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης Ι.Χ. όχημα με δύο επιβαίνοντες.
Ο 22χρονος και η 18χρονη, οι οποίοι επέβαιναν στο αυτοκίνητο, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».
Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα βρέθηκε στο νερό στην πύλη Ε1, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, όπως αναφέρει το sputnik.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τα οποία διαπίστωσαν ότι ο 22χρονος οδηγός και η 18χρονη συνοδηγός κατόρθωσαν να βγουν από το όχημα, το οποίο βυθίστηκε.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού, τόσο ο 22χρονος -ο οποίος είχε τραυματιστεί στο αριστερό του χέρι- όσο και η 18χρονη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο».
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το λιμεναρχείο Πειραιά.
Στο σημείο αναμένεται γερανοφόρο όχημα, προκειμένου να ανελκυστεί το αυτοκίνητο.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτη ιστορία: Μαθήτρια υιοθετήθηκε από τη δασκάλα της και έγινε η “Μatilda” της πραγματικής ζωής (photo)
- Ινδία-Ιράν: Ο Ινδός ΥΠΕΞ χαιρετίζει τις συνομιλίες με το Ιράν για το άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ
- Γάζα: Το πέρασμα της Ράφα θα ανοίξει την Τετάρτη «για περιορισμένη μετακίνηση ανθρώπων», λέει το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς από Ίλιον: «Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δ. Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας»
- Σε εκδήλωση του ΥΠΕΝ αύριο ο Κ. Μητσοτάκης
- Όταν η τέχνη του δρόμου «παντρεύεται» με τη φύση (Vid)
- Ο ισραηλινός στρατός δηλώνει ότι σχεδιάζει τουλάχιστον 3 ακόμη εβδομάδες στρατιωτικής εκστρατείας εναντίον του Ιράν
- ΑΑΔΕ: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2026 – Μείωση 50% για κύριες κατοικίες σε μικρούς οικισμούς
- «Θα πέθαινα για έναν καφέ!» – Με ένα ΒΙΝΤΕΟ στα social ο Νετανιάχου χλευάζει θεωρίες που τον ήθελαν νεκρό
- Ιράκ: Πληροφορίες για 5 τραυματίες από ρουκέτες στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης (upd)









