• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο υπουργός αποκάλυψε ποιος ήταν ο επενδυτής με κορωνοϊό που τον έβαλε σε καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπουργός αποκάλυψε ποιος ήταν ο επενδυτής με κορωνοϊό που τον έβαλε σε καραντίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

papathanasis
«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών» είπε ο κύριος Παπαθανάσης.


O υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων βρίσκεται σε προληπτική κατ’ οίκον καραντίνα λόγω επαφής που είχε με με επενδυτή από το εξωτερικό που ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαθανάσης: «Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από την χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό, όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» ανέφερε. «Εργαζόμαστε από το σπίτι. Είμαι σε ξεχωριστούς χώρους από την υπόλοιπη οικογένεια. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα κάνω το τεστ. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα» .

Αποκάλυψε και ποιος ήταν ο επενδυτής με τον οποίο συναντήθηκε ο ίδιος αλλά και οι Αδωνις Γεωργιάδης και Γιάννης Πλακιωτάκης, που επίσης συναντήθηκαν μαζί του και έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα, χωρίς επίσης να παρουσιάζουν συμπτώματα.

Η συνάντηση έγινε με ισραηλινό επενδυτή ο οποίος συνάντησε συγκεκριμένα μέλη της Κυβέρνησης για να συζητήσει την πιθανή εμπλοκή του στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

«Ήταν επενδυτής για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Και είναι από το Ισραήλ. Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας» είπε ο Νίκος Παπαθανάσης.

photo video screenshot