Άγιο είχε ο ανήλικος που στο πλαίσιο ενός στοιχήματος, πήδηξε από το φάρο, στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έσκασε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σοκαρισμένη συνεχίζει να είναι η Ελλάδα και η κοινωνία της Ναυπάκτου μετά τη «βουτιά» που έκανε 17χρονο παιδί από φάρο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
Ο 17χρονος Βασίλης, στο πλαίσιο ενός στοιχήματος, πήδηξε από το φάρο, στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έσκασε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του μάρτυρα για τη βουτιά του νεαρού Βασίλη που παραλίγο να σταθεί μοιραία για τη ζωή του.
«Μάθαμε ότι ο Βασίλης θα πηδήξει από τις πολεμίστρες… Τελευταία στιγμή, όταν ήταν μπροστά, ζαλίστηκε και έπεσε στη θάλασσα με το κεφάλι μέσα. Εγώ λέω πάει, πέθανε το παιδί».
Τι έσωσε τη ζωή του παιδιού
Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο 17χρονος, φαίνεται πως σώθηκε για δύο βασικούς λόγους.
Ο πρώτος είναι ότι την πορεία του προς το θάνατο «έκοψαν» τα βράχια. Την τελευταία στιγμή πριν πηδήξει, φαίνεται πως δίστασε. Του κόπηκε η φόρα και πέφτοντας το σώμα του άρχισε να κυλά στα βράχια. Κάπως έτσι, έφτασε κάτω με μικρότερη δύναμη.
Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η ύπαρξη γιατρού σε κοντινή απόσταση, ο οποίος έτρεξε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες.
Μιλώντας στο «Mega» o νεαρός αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι «από τότε που ξεκίνησαν τα έργα στο λιμάνι, αυτό γίνεται κάθε βράδυ. Κάποιος θα ανέβει να κάνει βουτιά. Καλό θα ήταν το λιμενικό να πάρει κάποια μέτρα. Το παιδί έχει δύο κατάγματα στη μέση του. Είναι και λίγο χτυπημένος στα πόδια του».
με πληροφορίες από protothema / photo video Npress screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Από το «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», στο «μέχρι το τελευταίο ευρώ» στις τσέπες των Ευρωπαίων!
 - Ο τυφώνας Καλμάγκι σαρώνει τις κεντρικές Φιλιππίνες – Τουλάχιστον 2 νεκροί, vid
 - Τραμπ: «Έχουμε αρκετά πυρηνικά όπλα για να ανατινάξουμε τον κόσμο 150 φορές»
 - Θ. Κοντογεώργης: Δημιουργούμε ένα διαφανές σύστημα αγροτικών επιδοτήσεων
 - Γραφεία σε Βερολίνο και Κοπεγχάγη για συμπαραγωγή και εξαγωγή οπλικών συστημάτων θέλουν να ανοίξουν οι Ουκρανοί
 - Βεντέτα στην Κρήτη: Έφοδος των αρχών στις φυλακές της Νέας Αλικαρνασού
 - Η συμμαχία Σεούλ και Ουάσινγκτον επικεντρώνεται στην Νότια Κορέα
 - Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος Τούρκος – Ήταν καταζητούμενος στην πατρίδα του για ναρκωτικά
 - Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στη λειτουργία του μετρό – Πώς διεξάγονται τα δρομολόγια
 - Θεσσαλονίκη: 13χρονος άρπαξε πατίνι από νεαρό – Τον απείλησε ότι έχει μαχαίρι
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








