Στη Σκιάθο κατέπλευσε νωρίς χθες το απόγευμα, με την πολυτελή θαλαμηγό του “Al Mirqab”, ο σεΐχης του Κατάρ Τζασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, πιστός στην αγάπη του για το καταπράσινο νησί, όπως κάνει κάθε χρόνο για περισσότερα από 15 χρόνια.
Η πολυτελής θαλαμηγός , έφθασε στον όρμο των Κουκουναριών και αγκυροβόλησε απέναντι από την εκπληκτική Μάραθα και μπροστά από το ξενοδοχείο “Skiathos Palace”.
Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα και ειδικά τη Σκιάθο, στις αρχές Ιουνίου απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο σείχης επισκέπτεται τη Χώρα και αναμειγνύεται ως απλός τουρίστας, με τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού και συνομιλεί με ντόπιους , αφού έχει δημιουργήσει αρκετές γνωριμίες.
Συνήθως η θαλαμηγός “Αl Mirqab” παραμένει στην παραλία Μάραθα του “Skiathos Palace” για αρκετές ημέρες.
Ο σείχης του Κατάρ τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στις Σποράδες σε κρουαζιέρα, απολαμβάνοντας τη Σκόπελο αλλά και τη Μεγάλη Άμμο με τελική κατάληξη τα Μάραθα στις Κουκουναριές.
Στη Σκιάθο, μαζί με την μήκους 133 μέτρων θαλαμηγό, βρίσκεται και το βοηθητικό σκάφος, όπως και το ελικόπτερο για την μετακίνηση των υψηλών επιβατών του.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ηλ. Παπαδημητρίου / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Συναγερμός» Όρμπαν για το δικαίωμα «βέτο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Η μεγάλη επιστροφή της Νάνσι Μάιερς: Με all-star καστ η νέα της ταινία
- Τους παλιούς και κατεστραμμένους κάδους απορριμμάτων αλλάζει ο Δ.Θεσσαλονίκης
- Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες μετά από πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
- Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ για την ταινία “Μελάνια” και η φωτογραφία με τον Αργυρό
- Συνταγματική αναθεώρηση: Τι δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης
- Βαρκάδα…στους πλημμυρισμένους δρόμους της Φθιώτιδας έκαναν κάτοικοι! ΒΙΝΤΕΟ
- Το 60% των Δανών θεωρούν τις ΗΠΑ αντίπαλο, σύμφωνα με δημοσκόπηση
- Η Ισπανία θα απαγορεύσει την πρόσβαση παιδιών κάτω των 16 ετών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
- Βουλή: Κατατίθεται η τροπολογία για τη δημιουργία δύο προσωρινών δομών στην Κρήτη
Κύρια Θέματα









