Στη Σκιάθο κατέπλευσε νωρίς χθες το απόγευμα, με την πολυτελή θαλαμηγό του “Al Mirqab”, ο σεΐχης του Κατάρ Τζασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, πιστός στην αγάπη του για το καταπράσινο νησί, όπως κάνει κάθε χρόνο για περισσότερα από 15 χρόνια.
Η πολυτελής θαλαμηγός , έφθασε στον όρμο των Κουκουναριών και αγκυροβόλησε απέναντι από την εκπληκτική Μάραθα και μπροστά από το ξενοδοχείο “Skiathos Palace”.
Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ επισκέπτεται κάθε χρόνο την Ελλάδα και ειδικά τη Σκιάθο, στις αρχές Ιουνίου απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι φορές που ο σείχης επισκέπτεται τη Χώρα και αναμειγνύεται ως απλός τουρίστας, με τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού και συνομιλεί με ντόπιους , αφού έχει δημιουργήσει αρκετές γνωριμίες.
Συνήθως η θαλαμηγός “Αl Mirqab” παραμένει στην παραλία Μάραθα του “Skiathos Palace” για αρκετές ημέρες.
Ο σείχης του Κατάρ τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στις Σποράδες σε κρουαζιέρα, απολαμβάνοντας τη Σκόπελο αλλά και τη Μεγάλη Άμμο με τελική κατάληξη τα Μάραθα στις Κουκουναριές.
Στη Σκιάθο, μαζί με την μήκους 133 μέτρων θαλαμηγό, βρίσκεται και το βοηθητικό σκάφος, όπως και το ελικόπτερο για την μετακίνηση των υψηλών επιβατών του.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ηλ. Παπαδημητρίου / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Σαμ Άλτμαν προβλέπει ότι οι “Μηχανές” της AI σύντομα θα κατασκευάζουν τον δικό τους κόσμο
- Υπουργείο Παιδείας: Οριστικοποιήθηκε το νέο πειθαρχικό δίκαιο των φοιτητών στα ΑΕΙ
- Έπεσε η «βόμβα»! Το μήνυμα της Λευκορωσίας στις ΗΠΑ – Αλλάζουν τα γεωπολιτικά δεδομένα
- Η Αττική διεκδικεί δύο κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις στα «Όσκαρ του Παγκόσμιου Τουρισμού»
- Η Μουσική στον κόσμο του Μεγάλου Αλεξάνδρου – Από την αρχαία Ελλάδα στα πέρατα της Οικουμένης
- Η… παρατήρηση του Ερντογάν στη Μελόνι για το τσιγάρο, video
- Φλωρίδης: Η Κωνσταντοπούλου δεν ήθελε να ξεκινήσει η δική για τα Τέμπη
- Νέα επιτυχία των Ρώσων! Τι κατάφερε μια ομάδα στρατιωτών
- H Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε ρεκόρ στο Hot 100 του Billboard με το «The Life Of A Showgirl»
- O Κιάνου Ριβς για την Νταϊάν Κίτον: «H απόλυτη επαγγελματίας» – «Ήταν πολύ καλή μαζί μου»