Ο πρώην διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας κατάθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο για τις τηλεοπτικές άδειες

Στο Ειδικό Δικαστήριο περί ευθύνης υπουργών, στο οποίο δικάζονται ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών του έτους 2016, πέραν του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, κατέθεσε σήμερα και ο τότε διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας Θεόδωρος Παντελάκης.

Ο Θεόδωρος Παντελάκης αναφέρθηκε στο καθεστώς που επικρατούσε στην Αγροτική Τράπεζα το επίμαχο χρονικό διάστημα και τις δανειακές σχέσεις που είχε με αυτή ο κ. Καλογρίτσας. Επίσης, αναφέρθηκε στην συνάντηση Στουρνάρα, Καλογρίτσα και του ίδιου στην Τράπεζα Ελλάδος για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο επιχειρηματίας και την αδυναμία εξόφληση των δανειακών του συμβάσεων.

Παράλληλα, ο κ. Παντελάκης ανέφερε ότι η συνάντηση αυτή έγινε με δική του πρωτοβουλία, προκειμένου, μεταξύ των άλλων, να δοθούν κατευθύνσεις στον κ. Καλογρίτσα για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, έτσι ώστε να καλύψει την αδυναμία αποπληρωμής των δανειακών του υποχρεώσεων ο Όμιλος Καλογρίτσα, ενώ παράλληλα του υποδείχθηκε να αναπτύξει σχέσεις με άλλες Τράπεζες, καθώς η ίδια η Αγροτική Τράπεζα ήταν σε οικονομικό κίνδυνο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί