Ο Πλεύρης να δει αυτό το ΒΙΝΤΕΟ και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ εδώ και τώρα!!!

Πολιτικοί ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ζητούν ΣΥΓΓΝΩΜΗ που έδιωξαν υγειονομικούς επειδή δεν εμβολιάστηκαν...

Θέμα συζήτησης είναι τα άγρια γιουχαρίσματα κατά της παρουσίας του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, και της αν. Υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκας, στο Ζάππειο σήμερα το απόγευμα.

Ορισμένοι μάλιστα από τους υγειονομικούς μπήκαν μέσα στο κτίριο και έκαναν στενό “πρέσινγκ” στον αρμόδιο Υπουργό, ο οποίος δεν λέει να αλλάξει την απόφασή του κατά της απομάκρυνσης των ανεμβολίαστων-ανυπάκουων υγειονομικών!!!

Μόνο σε Ελλάδα και Γαλλία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί δεν αποκαταστάθηκαν! Aπό τις δεκάδες χώρες της Ευρώπης αυτές που προέβλεπαν υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών ήταν ελάχιστες και όπου εφαρμόστηκε το πήραν πίσω ενώ αλλού δεν επιβλήθηκε ποτέ αν και το θέσπισαν. Η Ιταλία από 1 Νοέμβρη εγκαταλείπει το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών αν και ήταν η πρώτη χώρα που το υιοθέτησε. Το Βέλγιο δεν τον εφάρμοσε ποτέ. Ισπανία και Πορτογαλία δεν το προέβλεπαν. Στο Ηνωμένο Βασίλειο αποσύρθηκε ήδη από 1η Μάρτη 2022 ουσιαστικά δεν ίσχυσε ποτέ. Στην Γερμανία αποφασίστηκαν πολύ λίγες αναστολές εργασίας.

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δει ο υπουργός Υγείας και εν συνεχεία να παραιτηθεί!!!

Βρετανός πολιτικός απολογείται για την ψήφο που έδωσε για την απομάκρυνση ανεμβολίαστων υγειονομικών, την ώρα που ο Θάνος Πλεύρης ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ΔΕΙΤΕ:

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί