«Ο Μπάμπης θα ομολογούσε, αλλά…ήθελε λίγο χρόνο για να σκεφτεί τι θα γίνει με το παιδί του», λέει τώρα ο συνήγορός του

«Αγόραζε» χρόνο για να σκεφτεί τι θα γίνει με το παιδί του καθώς πρόθεση του 32χρονου πιλότου ήταν να ομολογήσει το έγκλημά του, σύμφωνα με τον συνήγορό του.

«Ο Μπάμπης θα ομολογούσε. Αλλά ήθελε λίγο χρόνο για να σκεφτεί τι θα γίνει με το παιδί του», υποστηρίζει ο συνήγορος του κατηγορούμενου Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης σημειώνοντας πως στην τελευταία προανακριτική του απολογία ο εντολέας του αποκάλυψε με λεπτομέρειες όλη την αλήθεια για το μοιραίο βράδυ.

Ο κατηγορούμενος οργανώνει την υπερασπιστική του τακτική από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται μετά την σοκαριστική ομολογία του για τη δολοφονία της Καρολάιν. Θεωρείται βέβαιο πως την ερχόμενη Τρίτη, ενώπιον του ανακριτή, ο 32χρονος θα επιμείνει ότι δεν είχε προσχεδιάσει την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του.

Ωστόσο, θα κληθεί να εξηγήσει μια προς μια τις κινήσεις του και κυρίως γιατί αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης της κάμερας λίγο μετά τη μια, δηλαδή τρεις περίπου ώρες πριν η άτυχη Καρολάιν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 32χρονος πιλότος θα επικαλεστεί την ένταση που το τελευταίο διάστημα υπήρχε μεταξύ τους η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, κορυφώθηκε εκείνη τη νύχτα. Ο ίδιος φέρεται ότι θα ισχυριστεί πως θόλωσε όταν εκείνη όχι μόνο τον απέρριψε όταν αρνήθηκε να τον δεχτεί στο κρεβάτι τους μαζί με την κόρη τους αλλά σκεφτόταν και να τον εγκαταλείψει.

(newsbeast)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί