Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι αφίχθησαν μέσα σε 3 ώρες στη Μυτιλήνη 200 μετανάστες από κλειστές δομές της Τουρκίας.
«ΤΡΟΜΟΣ! ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΑΦΙΞΗ 200 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ! Η Νέα Δημοκρατία λέει όλα καλά! Αύξηση των μεταναστευτικών ροών τα ξημερώματα. Προέρχονται από “κλειστές δομές” (τους αμόλησε ο Ερντογάν) που λειτουργούσαν στην Τουρκία αλλά “εγκαταλείφθηκαν”! ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!» έγραψε σε tweet, το οποίο πλέον έχει κατεβάσει από τον λογαριασμό του.
Ωστόσο, ανάρτηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, διαψεύδει τον παραπάνω ισχυρισμό, καθώς αναφέρει ότι οι αφίξεις μεταναστών κατά τον Απρίλιο ήταν μόλις 39! «Αφίξεις στα νησιά Απρίλιος 39 άτομα (4/2019: 2773). 1ο Τετράμηνο 2020 μείωση ροών 20%. Διαρκής προτεραιότητα η φύλαξη των συνόρων μας» έγραψε ο Νότης Μηταράκης.
ΠΗΓΗ: Protothema.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λίγο πριν την πρωτοχρονιά αρκούδα επιφύλαξε μια έκπληξη σε δύο φίλους! Viral βίντεο
- Τέλη Κυκλοφορίας: Ποιούς ιδιοκτήτες ΙΧ έχει βάλει «στο μάτι» το κράτος το 2026
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί, δεκάδες σπίτια κατεστραμμένα κοντά στο επίκεντρο, vid
- Όταν η Σάντρα Μπούλοκ ήταν η πρώτη που αγόρασε εισιτήρια σινεμά online το 1995! vid
- Τρόμος στο Περού: Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια συναυλίας – Τραυματίστηκαν δύο μουσικοί, vid
- Λίβανος: Ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων του ΟΗΕ
- Την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Ιαπωνίας προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ
- Πυρκαγιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Απεγκλωβίστηκαν τέσσερις ανθρωποι
- ΟΗΕ: Aνέλαβαν καθήκοντα τα νέα εκλεγμένα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας
- «Δεν ξέρουμε τι θα φέρει το 2026» λέει με… τρόμο ο Γ.Γ. του ΟΗΕ









