• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο μαινόμενος υπαστυνόμος που έκανε γυαλιά καρφιά το αυτοκίνητο του διοικητή του, όρμησε στο γραφείο του (vid)

Ο μαινόμενος υπαστυνόμος που έκανε γυαλιά καρφιά το αυτοκίνητο του διοικητή του, όρμησε στο γραφείο του (vid)

Ο υπαστυνόμος που διέλυσε το αυτοκίνητο του διευθυντή του, ανέβηκε οπλισμένος στον πρώτο όροφο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Ανάστατη η Ρόδος από τις εικόνες…

Το δίχως προηγούμενο περιστατικό, στην ιστορία της τοπικής ΕΛΑΣ, ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί της Κυριακής, έξω από τα γραφεία της Α᾽Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Υπαστυνόμος Β´που υπηρετεί ως γραμματέας στο ΑΤ Ρόδο εμβόλισε με φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το επιβατικό ιδιωτικό αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη και ακολούθως όταν βγήκε από το φορτηγό, προκάλεσε φθορές με βαριοπούλα.

Υπήρξε όμως και συνέχεια, καθώς όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, μετά τις ζημιές που προξένησε στο υπηρεσιακό όχημα του διευθυντή του, ο αστυνομικός ανέβηκε στον πρώτο όροφο της αστυνομικής διεύθυνσης, εκεί όπου βρίσκεται το γραφείο του αστυνομικού διευθυντή. Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν στην εισαγγελέα άλλοι δύο αστυνομικοί που ήταν παρόντες στο κτήριο, ο δράστης ήταν ανεξέλεγκτος: έβριζε και απειλούσε τον αστυνομικό διευθυντή και στη συνέχεια έσπασε το τζάμι εισόδου του γραφείου του, κρατώντας στα χέρια του την ίδια βαριοπούλα

Όταν ακινητοποιήθηκε ο δράστης από τους συναδέλφους του, διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του το υπηρεσιακό του περίστροφο και μάλιστα είχε μία σφαίρα μέσα στη θαλάμη.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό που συνέβη χθες:

newsit/ photo vid screenshot