Ο κύβος ερρίφθη! Πρώτα νέος αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ και μετά αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Τι φέρεται να επιλέγει η πλειονότητα των ερωτηθέντων

Πλέον ο κύβος ερρίφθη! Σε ακόμα μία δημοσκόπηση, δείχνουν την πλειονότητα των ερωτηθέντων (70%), αλλά και ειδικότερα των ψηφοφόρων που ΠΑΣΟΚ να θέλουν στην συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, ως εναλλακτική λύση διακυβέρνησης, άπαξ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι πια αναγκαίο να μείνει στην εξουσία! Με λίγα λόγια σε περίπτωση που έχει τελέσει με επιτυχία το έργο της!

Μάλιστα φαίνεται να ζητά εκλογές εδώ και τώρα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ!

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση που έγινε σε όλους τους πολίτες, οι οποία έλαβαν μέρος στην έρευνα, το 66,4% λέει «ναι» και «μάλλον ναι», ενώ το 24,1% διαφωνεί σε σχέση με την άμεση εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ!

Καταλληλότερος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση, θεωρείται ο Νίκος Ανδρουλάκης από το 20,7%, ο Χάρης Δούκας, ο οποίος κερδίζει συνεχώς έδαφος, από το 16,5%!

Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη θέλει το 34,5%, Παύλο Γερουλάνο το 17,7%, και Χάρη Δούκα το 17,2%!

Η πλειονότητα των ερωτηθέντων (70%), και δη των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θέλει παράλληλα την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση που έγινε σε όλους τους μετέχοντες στην έρευνα, αναφορικά με την άμεση εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, το 66,4% λέει «ναι» και «μάλλον ναι», ενώ το 24,1% είναι αντίθετο!

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί