Ο «κουλ» Σωτήρης Τσιόδρας: Πήγε στην ενημέρωση χωρίς σημειώσεις αλλά δεν… πτοήθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μικρή αναποδιά συνάντησε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την χθεσινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού. Ο Σωτήρης Τσιόδρας, έδινε όπως κάθε μέρα τα στοιχεία για τους ασθενείς Covid-19 στη χώρα κοιτώντας τις σημειώσεις του Ωστόσο, ο λοιμωξιολόγος άρχισε να ξεφυλλίζει τα χαρτιά μπροστά του, ψάχνοντας τις υπόλοιπες σημειώσεις του. «Λείπουν τα μισά, δεν πειράζει […]

Μια μικρή αναποδιά συνάντησε ο Σωτήρης Τσιόδρας κατά την χθεσινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, έδινε όπως κάθε μέρα τα στοιχεία για τους ασθενείς Covid-19 στη χώρα κοιτώντας τις σημειώσεις του

Ωστόσο, ο λοιμωξιολόγος άρχισε να ξεφυλλίζει τα χαρτιά μπροστά του, ψάχνοντας τις υπόλοιπες σημειώσεις του. «Λείπουν τα μισά, δεν πειράζει θα συνεχίσω έτσι» είπε και συνέχισε την ενημέρωση χωρίς να συμβουλεύεται τις σημειώσεις του.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επανήλθε στο περιστατικό λίγο αργότερα, κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων και τόνισε με την πραότητα του τον διακρίνει, πως ο «δαίμων του τυπογραφείου» του στέρησε μερικές από τις σημειώσεις για όσα είχε σκοπό να ανακοινώσει από το υπουργείο Υγείας σήμερα.

Χθες Δευτέρα 4 Μαΐου, o Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 6 νέα κρούσματα και 2 θανάτους από την πανδημία, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα να ανέρχεται σε 146.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 4:30

parapolitika.gr / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί