Ο Καραμανλής δεν αποχώρησε τυχαία – Τι κρύβει το μέλλον;;;

Τι λέει το περιβάλλον του...

Έπεσαν τίτλοι τέλους στην κοινοβουλευτική παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή! «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή» δήλωσε. «Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές».

Όπως αναμενόταν έκανε υποστηρικτική δήλωση για την ΝΔ και την κυβέρνηση, ωστόσο η απόφασή του έχει προβληματίσει ήδη το κοινό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος εκδιώχθηκε, επειδή είχε προωθήσει εντόνως την ελληνορωσική συνεργασία, είχε διαχωρίσει την θέση του από την ηγεσία Μητσοτάκη.

 «Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα» τόνισε.

Όπως σημειώνουν πολιτικοί συντάκτες κοντά στην ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός εδώ και πολλούς μήνες εμφανιζόταν προβληματισμένος και σκεφτόταν να μην ξανακατέβει στις εκλογές. Ο Αντώνης Σαμαράς,  ο υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Νικήτας Κακλαμάνης και πολλά άλλα στελέχη, κοντά σε αυτόν, τον παρότρυναν να είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά μάταια.

Ακόμα άλλωστε δεν έχουν ξεχαστεί οι γεμάτες αιχμές δηλώσεις του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα Ανώγεια με αφορμή τις υποκλοπές.

Επομένως η αποχώρηση Καραμανλή μόνο τυχαία δεν είναι, στην παρούσα χρονική στιγμή. Ωστόσο, όπως σημείωσε η πλευρά του, ΔΕΝ αποχωρεί από την πολιτική σκηνή, αλλά μόνο (προσωρινά;;;) από την Βουλή. Μένει να φανεί τι επιφυλάσσει το μέλλον…

photo eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί