Ο Ιωάννης Μελισσανίδης πρεσβευτής της πρωτοβουλίας «Μοδίστρες άμεσης ανάγκης» (ΒΙΝΤΕΟ)

O χρυσός Ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε για την πρωτοβουλία την οποία εκπροσωπεί ως πρεσβευτής, τις «Μοδίστρες άμεσης ανάγκης», στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Πρόκειται για πάνω από 300 μοδίστρες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες έχουν ήδη ράψει και παραδώσει στο υπουργείο Υγείας, «τα χωριά SOS» και «τους γιατρούς του κόσμου», περίπου 40.000 μάσκες. Στόχος […]

O χρυσός Ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε για την πρωτοβουλία την οποία εκπροσωπεί ως πρεσβευτής, τις «Μοδίστρες άμεσης ανάγκης»,

στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Πρόκειται για πάνω από 300 μοδίστρες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες έχουν ήδη ράψει και παραδώσει στο υπουργείο Υγείας, «τα χωριά SOS» και «τους γιατρούς του κόσμου», περίπου 40.000 μάσκες.

Στόχος είναι να γίνουν 100.000 και να διανεμηθούν στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία και τις δομές υγείας.

Πέρα από αυτό, ο αθλητής μίλησε και για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια της καραντίνας, κατά την οποία βρισκόταν στην Αμερική. Έπειτα από τρεις προσπάθειες επιστροφής στην Ελλάδα, ο κ. Μελισσανίδης κατάφερε να πατήσει σε ευρωπαϊκό έδαφος, όπου και μπήκε απευθείας σε 14ήμερη καραντίνα.

Αναφέρθηκε επίσης στην ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων και στον αθλητισμό γενικότερα, καθώς αυτός προσφέρει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία.

in / photo video mega screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί