Κατάσταση συναγερμού επικρατεί εδώ και ώρα στα ελληνικά σύνορα, μετά τις απειλές της τούρκικης κυβέρνησης πως θα ανοίξει τα σύνορα της για τους παράνομους μετανάστες.
Πλήθος μουσουλμάνων έρχεται στην Κωνσταντινούπολη από όλη την Τουρκία και συνωστίζεται, περιμένοντας λεωφορεία προκειμένου να μεταφερθεί στην Ανδριανούπολη και να περάσει παράνομα στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ο πρόεδρος Ερντογάν φρόντισε για την δωρεάν μεταφορά του.
«Θα πάρω λεωφορείο από εδώ και θα περάσω παράνομα στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος Ερντογάν μας δίνει δωρεάν λεωφορεία, να είναι καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΙ παράνομος μετανάστης, ευχαριστώντας τον «Σουλτάνο» επειδή, όπως εξηγεί, τους παρέχει δωρεάν λεωφορεία.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πλήθος λεωφορείων με μουσουλμάνους από διαφορετικές περιοχές της Τουρκίας κατευθύνεται επίσης προς την Ανδριανούπολη.
Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και το μεταναστευτικό κορυφώνονται στις τελευταίες ώρες έπειτα και τις αναφορές Τούρκου αξιωματούχου στο πρακτορείο Reuters για την πρόθεση της Αγκύρας να ανοίξει τα σύνορα και να μην σταματήσει τους «μετανάστες και πρόσφυγες», όπως τους ονομάζουν, που θα επιδιώξουν να φτάσουν στην Ευρώπη από ξηράς ή θαλάσσης.
Εν τω μεταξύ, εικόνες-σοκ από τον ποταμό Έβρο φιλοξενεί εδώ και λίγη ώρα στην ιστοσελίδα της η τουρκική εφημερίδα, «Yeni Safak».
Το εν λόγω σάιτ δημοσιεύει βίντεο, όπου παράνομοι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν στην χώρα μας κολυμπώντας στον ποταμό, Έβρο, όπου υπάρχουν περιοχές που δεν επιτηρούνται επαρκώς.
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αμερικανός δημοσιογράφος: «Οι συμπατριώτες μου δεν συμπαθούν καθόλου τον Ζελένσκι»
- Η χώρα, στην οποία δίνει προσοχή η Ρωσία μετά το Ιράν και την Συρία
- Σε αγωγή κατά εφημερίδας προχωρά ο Κυρανάκης: «Συνειδητά ψέματα και νοσηρές φαντασιώσεις»
- Έτοιμο το νέο πυρηνικό υποβρύχιο της Ρωσίας – Θα κουβαλά τορπίλες Poseidon, video
- Ιάπωνας Χριστιανός πολεμάει υπέρ της Ρωσίας: «Θέλω η ψυχή μου να πάει στο ίδιο μέρος με τους φίλους μου», vid
- Η «αντί-Γκρέτα» της Ευρώπης ζητά πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ του Τραμπ: «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν», vid
- Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 21 νεκροί και 31 αγνοούμενοι σε κατολίσθηση, vid
- Οι Ρώσοι λένε πως απέτρεψαν ακόμα μία απόπειρα δολιοφθοράς στη γέφυρα της Κριμαίας, vid
- Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: Τον Μάρτιο ξεκινά η Ογκολογική Μονάδα – Από 8 σε 14 τα κρεβάτια της ΜΕΘ
- Απαστράπτουσα η Κίμπερλι Γκιλφόϊλ – Οι πρώτες εικόνες από τη δεξίωση στην Αθήνα









