Κατάσταση συναγερμού επικρατεί εδώ και ώρα στα ελληνικά σύνορα, μετά τις απειλές της τούρκικης κυβέρνησης πως θα ανοίξει τα σύνορα της για τους παράνομους μετανάστες.
Πλήθος μουσουλμάνων έρχεται στην Κωνσταντινούπολη από όλη την Τουρκία και συνωστίζεται, περιμένοντας λεωφορεία προκειμένου να μεταφερθεί στην Ανδριανούπολη και να περάσει παράνομα στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ο πρόεδρος Ερντογάν φρόντισε για την δωρεάν μεταφορά του.
«Θα πάρω λεωφορείο από εδώ και θα περάσω παράνομα στην Ελλάδα. Ο Πρόεδρος Ερντογάν μας δίνει δωρεάν λεωφορεία, να είναι καλά», αναφέρει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΙ παράνομος μετανάστης, ευχαριστώντας τον «Σουλτάνο» επειδή, όπως εξηγεί, τους παρέχει δωρεάν λεωφορεία.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, πλήθος λεωφορείων με μουσουλμάνους από διαφορετικές περιοχές της Τουρκίας κατευθύνεται επίσης προς την Ανδριανούπολη.
Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και το μεταναστευτικό κορυφώνονται στις τελευταίες ώρες έπειτα και τις αναφορές Τούρκου αξιωματούχου στο πρακτορείο Reuters για την πρόθεση της Αγκύρας να ανοίξει τα σύνορα και να μην σταματήσει τους «μετανάστες και πρόσφυγες», όπως τους ονομάζουν, που θα επιδιώξουν να φτάσουν στην Ευρώπη από ξηράς ή θαλάσσης.
Εν τω μεταξύ, εικόνες-σοκ από τον ποταμό Έβρο φιλοξενεί εδώ και λίγη ώρα στην ιστοσελίδα της η τουρκική εφημερίδα, «Yeni Safak».
Το εν λόγω σάιτ δημοσιεύει βίντεο, όπου παράνομοι μετανάστες προσπαθούν να περάσουν στην χώρα μας κολυμπώντας στον ποταμό, Έβρο, όπου υπάρχουν περιοχές που δεν επιτηρούνται επαρκώς.
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει τον “Χριστό στον Σταυρό”, vid
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
