Ο δήμος Παιανίας αποκτά δημοτική συγκοινωνία

Στην τελική ευθεία έχει μπει, πλέον, για τον δήμο Παιανίας, η υλοποίηση της δημοτικής συγκοινωνίας.

Ένα έργο, που αναμένεται να καλύψει μεγάλες ανάγκες για τη μετακίνηση των κατοίκων, τόσο της Παιανίας όσο και των Γλυκών Νερών, ενώ εκτιμάται πως θα βοηθήσει καθοριστικά και στον περιορισμό της χρήσης των αυτοκινήτων.

Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και ήδη ο δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει στην κεντρική πλατεία τα ηλεκτρικά λεωφορεία, που θα καλύπτουν τις διαδρομές και τα οποία είναι εφοδιασμένα με ράμπες, ώστε να εξυπηρετούν και ΑμεΑ.

«Η δημοτική συγκοινωνία αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, αναγνωρίζοντας την πραγματική ανάγκη για κατοίκους και δημότες. Πλέον, βρισκόμαστε ένα βήμα από την επίτευξη του στόχου, μετά από πολλά χιλιόμετρα προσπαθειών. Η δημοτική συγκοινωνία, που έχουμε σχεδιάσει σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, έχει πράσινα χαρακτηριστικά και καλύπτει το σύνολο του δήμου, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις και περιορίζοντας τη χρήση του ΙΧ. Από κοινού με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, που θα εγκατασταθούν το προσεχές διάστημα στον δήμο μας, αλλάζουν τα δεδομένα για όλους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μάδης και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε, με μόνη μας προτεραιότητα έναν καλύτερο και σύγχρονο δήμο Παιανίας».

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί