Ο δήμος Αγίας Παρασκευής συγκέντρωσε 114 φιάλες αίματος

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για αιμοδοσία που έκανε ο δήμος της Αγίας Παρασκευής. Ήταν πολλοί αυτοί που προσήλθαν, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι, με αποτέλεσμα το κλιμάκιο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου να συγκεντρώσει 114 φιάλες αίματος, σε μια χρονική στιγμή, που παρατηρήθηκε μείωση των αποθεμάτων, λόγω της επιφυλακτικότητας που επέφερε ο κορονοϊός. […]

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για αιμοδοσία που έκανε ο δήμος της Αγίας Παρασκευής.

Ήταν πολλοί αυτοί που προσήλθαν, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι, με αποτέλεσμα το κλιμάκιο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου να συγκεντρώσει 114 φιάλες αίματος, σε μια χρονική στιγμή, που παρατηρήθηκε μείωση των αποθεμάτων, λόγω της επιφυλακτικότητας που επέφερε ο κορονοϊός.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, οι αιμοδότες έστειλαν το δικό τους μήνυμα ζωής και ελπίδας, αλλά και μήνυμα έμπρακτης στήριξης, τόσο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας, που δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα, όσο και σε όλους όσοι έχουν ανάγκη το αίμα.

Μάλιστα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν υπήρχε η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν όλοι οι εθελοντές που προσήλθαν, γεγονός που έκανε τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά να ανακοινώσει ότι θα επαναληφθεί η εθελοντική Αιμοδοσία στις 30 και 31 Μαρτίου.

Με δήλωσή του ο κ. Ζορμπάς ευχαρίστησε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου και συνεχάρη όλους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Ευχαρίστησε και τους εθελοντές αιμοδότες, επισημαίνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη που έδειξαν προς τους συνάνθρωπούς τους, τονίζοντας στο τέλος πως «αυτές τις κρίσιμες ώρες έχουμε χρέος να σταθούμε συνειδητά δίπλα στους συνανθρώπους μας, προσφέροντάς τους αυτό το πολύτιμο δώρο, το αίμα».

photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί