Ο Χαρδαλιάς προειδοποιεί για Σαββατοκύριακο και τριήμερο Πρωτομαγιάς (BINTEO)

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποίησε για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν οι Έλληνες πολίτες, τόσο κατά το Σαββατοκύριακο που έρχεται, όσο και κατά το επόμενο τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Ο κ. Χαρδαλιάς ζήτησε να τηρηθούν στο έπακρο τα μέτρα από τους Έλληνες και να μην σπάσουν την καραντίνα. Όπως εξήγησε, «η κοινή […]

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προειδοποίησε για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν οι Έλληνες πολίτες, τόσο κατά το Σαββατοκύριακο που έρχεται, όσο και κατά το επόμενο τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς ζήτησε να τηρηθούν στο έπακρο τα μέτρα από τους Έλληνες και να μην σπάσουν την καραντίνα.

Όπως εξήγησε, «η κοινή μας προσπάθεια συνεχίζεται, τα αποτελέσματα είναι θετικά κι αυτό μας επιτρέπει να συζητάμε για την άρση των μέτρων. Μένουμε όμως σε επαγρύπνηση».

Μάλιστα, τόνισε ότι, όσο πιο γρήγορα βγούμε από την υγειονομική κρίση που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε στις φυσιολογικές συνθήκες ζωής μας, αφήνοντας πίσω τη σημερινή κατάσταση.

«Μέχρι τις 4 Μαΐου θα πρέπει να μείνουμε στο σπίτι και η έξοδος για το σπίτι θα πρέπει να γίνεται για τους λόγους που ισχύουν μέχρι σήμερα. Αυτό ισχύει και για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί