• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νομίζετε ότι τελειώσανε; Δεν τελειώσανε! Άνα πάσα στιγμή κι άλλα μέτρα (vid)

Νομίζετε ότι τελειώσανε; Δεν τελειώσανε! Άνα πάσα στιγμή κι άλλα μέτρα (vid)

Gerapetritis - eurokinissi
Aνά πάσα στιγμή υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε κ αλλά μέτρα, όχι μόνο για την Αττική, αλλά για όλη τη χώρα, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης,

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε, ότι «η επιθυμία μας είναι να έχουμε ένα ισόρροπο μείγμα το οποίο θα διασφαλίσει την όσο δυνατόν καλύτερη λειτουργία της αγοράς κ από την άλλη τη δημόσια υγεία», ενώ πρόσθεσε ότι η αίσθηση είναι ότι υπάρχει αύξηση κρουσμάτων , υπάρχει μια σχετική επιπεδοποίηση θα μετρηθεί, υπογραμμίζοντας ότι «αν απαιτηθεί θα κάνουμε τις αναγκαίες προσαρμογές. Ανά πάσα στιγμή υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε κι άλλα μέτρα, όχι μόνο για την Αττική αλλά για όλη τη χώρα».

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε ότι «πρέπει με κάθε τίμημα, αλλά με ασφάλεια να μένουν ανοιχτά. Δεν είναι μόνο το γλωσσολογικό κομμάτι, είναι ζήτημα ψυχικής υγείας των παιδιών» και πρόσθεσε ότι δεν προκύπτει από πουθενά πως η κινητικότητα που προκύπτει εντός των σχολείων συντελεί στην υπερμετάδοση.

Τέλος, σε ό,τι αφορά στον τουρισμό υπογράμμισε ότι «θα σωθεί, καθώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να θυσιάσουμε φέτος τον τουρισμό, τα δημοσιονομικά μας υποχρεώνουν να ανοίξουμε τον τουρισμό με ασφάλεια κ προσοχή και είναι αυστηρά τα πρωτόκολλα», ενώ τόνισε ότι μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου θα έχει δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα ανοσίας.

photo eurokinissi