Νοκ άουτ οι ταχυμεταφορές – Ανησυχία για τα δώρα Χριστουγέννων, video

Χαμός με τις εταιρείες ταχυμεταφορών, τα γνωστά σε όλους courier, την ώρα που η αγορά ελπίζει σε άνοιγμα του λιανεμπορίου. Όπως αναφέρουν εταιρείες, ο μέσος χρόνος διακίνησης των αποστολών αναμένεται να φθάσει τις 6 εργάσιμες ημέρες, ενώ ενδέχεται, κυρίως σε Αττική και Θεσσαλονίκη, να ξεπεράσει και τους χρόνους αυτούς. Μάλιστα, συνιστάται στους καταναλωτές να αποφεύγουν […]

Χαμός με τις εταιρείες ταχυμεταφορών, τα γνωστά σε όλους courier, την ώρα που η αγορά ελπίζει σε άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Όπως αναφέρουν εταιρείες, ο μέσος χρόνος διακίνησης των αποστολών αναμένεται να φθάσει τις 6 εργάσιμες ημέρες, ενώ ενδέχεται, κυρίως σε Αττική και Θεσσαλονίκη, να ξεπεράσει και τους χρόνους αυτούς. Μάλιστα, συνιστάται στους καταναλωτές να αποφεύγουν την αποστολή ευπαθών προϊόντων αυτές τις ημέρες.

Για παράδειγμα στα ΕΛΤΑ, αυτή τη στιγμή, o μέσος χρόνος παράδοσης είναι οι 5 με 6 ημέρες, αλλά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μπορεί να φτάσουν και τις 8.

Ο φόβος ότι οι παραγγελίες καταναλωτών μπορεί να «γιγαντωθούν» αν τα καταστήματα μείνουν κλειστά είναι μεγάλος. Οι εταιρείες θεωρούν πάντως πως μετά τις 7 Ιανουαρίου αναμένεται να εξομαλυνθεί το σύστημα των παραγγελιών.

H ανησυχία και εδώ για το τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη εβδομάδα είναι μεγάλη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί