• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νίκος Βέρτης: Η έκκληση για την τήρηση των μέτρων, τι είπε στους θαμώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Βέρτης: Η έκκληση για την τήρηση των μέτρων, τι είπε στους θαμώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

kentro verti
Με την έναρξη του προγράμματος, ο τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες και απηύθυνε έκκληση να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

O Νίκος Βέρτης τραγούδησε το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) για το κοινό του, στο κέντρο όπου εμφανίζεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Λόγω των μέτρων, η νυχτερινή διασκέδαση σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, έγινε… απογευματινή.

Σύμφωνα με το gazzetta, χτες δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές, έξω από το μαγαζί που τραγουδάει ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος βγαίνοντας στην σκηνή έκανε έκκληση στους θαμώνες να τηρηθούν τα μέτρα και ξεκίνησε λέγοντας «Καλώς ήρθατε κι απόψε, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε σ’ αυτή την πιο ξεχωριστή βραδιά της καλλιτεχνικής μου ζωής. Ξέρετε πολλές φορές όταν παίζουμε στην Αμερική, στο Σικάγο, σε διάφορες πόλεις, στην Αυστραλία, λόγω του ωραρίου πρέπει να τελειώσουμε στις 12. Κάπως έτσι θα είναι κι η σημερινή βραδιά λίγο πιο αμερικάνικη, πιο Αυστραλέζικη».

«Θέλω όμως να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, όμως να μην ξεχνάμε τα μέτρα προστασίας. Να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα και να διασκεδάσουμε. Μπορούμε να διασκεδάσουμε, πιστέψτε με. Θα περάσει κι αυτό το πράγμα, τι να κάνουμε…», ανέφερε.

photo video screenshot