Νίκος Παππάς: Δεν θα προσέλθει στο Ειδικό Δικαστήριο για να απολογηθεί, λένε οι δικηγόροι του

«Ο Παππάς δεν θα έρθει, θα απολογηθεί δι’ ημών», ανέφερε ο συνήγγορος υπεράσπισης του πρώην Υπουργού Γιάννης Μαντζουράνης. Στην συνέχεια η πλευρά Παππά ζήτησε να κλητευθεί ως μάρτυρας ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, γιος του επιχειρηματία. Όπως σημείωσε ο Γιάννης Μαντζουράνης, συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Παππά, ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας «έχει άμεση προσωπική συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες […]

«Ο Παππάς δεν θα έρθει, θα απολογηθεί δι’ ημών», ανέφερε ο συνήγγορος υπεράσπισης του πρώην Υπουργού Γιάννης Μαντζουράνης.


Στην συνέχεια η πλευρά Παππά ζήτησε να κλητευθεί ως μάρτυρας ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, γιος του επιχειρηματία.

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Μαντζουράνης, συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Παππά, ο Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας «έχει άμεση προσωπική συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες του διαγωνισμού, για να ξεκαθαριστεί εάν ο γιος ήταν μπροστινός του πατέρα ή το ανάποδο. Πάντως, αυτός είναι που έχει υπογράψει όλα τα χαρτιά. Υποβάλλουμε αίτημα να κληθεί και να εξεταστεί».

Η πλευρά του επιχειρηματία δεν αντέλεξε, όμως σημείωσε ότι εφόσον το αίτημα γίνει δεκτό, θα ζητήσει την κλήτευση άλλων τριών μαρτύρων. «Δεν έχουμε αντίρρηση να προσέλθει ο οποιοσδήποτε μάρτυρας αν και δεν βλέπουμε καμία δυνατότητα ουσιώδους συνεισφοράς στην κρίση σας. Απαίτησαν ένα πρόσωπο με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, το οποίο εξ αρχής είχε εκφράσει τη διαφωνία του με όλα αυτά. Εάν το δικαστήριο δεχθεί να έρθει κι εμείς θα προτείνουμε άλλους τρεις μάρτυρες», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος, συνήγορος υπεράσπισης του Χρήστου Καλογρίτσα.

Η εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ του αιτήματος της πλευράς Παππά. «Θεωρώ ότι από την αρχή θα έπρεπε να έχει κληθεί. Θεωρώ ότι δεν βλάπτει να προσέλθει», πρότεινε η κα Όλγα Σμυρλή.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να αποφανθεί επί του αιτήματος.

iefimerida/intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί