Με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο η Άννα Διαμαντοπούλου δείχνει προς την πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη στη μάχη για το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής.
Η έμπειρη πολιτικός με ανάρτησή της στα social media προτρέπει τους πολίτες να πάνε και στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Το ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι οι λέξεις που χρησιμοποιεί η πρώην Επίτροπος στο κάλεσμά της για μαζική συμμετοχή. Η Άννα Διαμαντοπούλου μιλάει για «νέα πνοή» και «ειρηνική ενότητα», φράσεις που παραπέμπουν ευθέως στην υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη.
Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή της η κυρία Διαμαντοπούλου επισημαίνει τα εξής: «Την Κυριακή συμμετέχουμε και ψηφίζουμε. Ο καλός και αγαθός αγώνας και η μεγάλη συμμετοχή είναι σημαντικές προϋποθέσεις, ώστε η Δευτέρα να έρθει με νέα πνοή και ειρηνική ενότητα.Αυτά θα δώσουν αέρα στα πανιά του σκάφους σε μία θάλασσα …φουρτουνιασμένη».
parapolitika/ photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γερμανία: Άδεια από τον στρατό θα χρειάζονται πλέον οι άνδρες για μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό
- Ως πότε; Οι άστοχες αποφάσεις που λαμβάνονται εντός ΕΕ
- Ν. Χριστοδουλίδης από τη Θεσσαλονίκη: Η απελευθέρωση της Κύπρου η ύψιστη προτεραιότητά μας
- Άρση της βουλευτικής τους ασυλίας ζητούν Τσιάρας και Κεφαλογιάννης λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το λιμάνι Χορ Φακάν των ΗΑΕ δέχτηκε επίθεση – 4 τραυματίες
- Η Κίνα ζητά κατάπαυση πυρός και διαπραγματεύσεις για το Ιράν
- Τρεις άντρες στη Γλυφάδα απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Η ευφάνταστη τεχνική ενός σερίφη στις ΗΠΑ για να μαντρώσει κατσίκια – δραπέτες (Vid)
- Η Ζ. Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη
- Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης άνδρα σε δύσβατο σημείο στο Αγρίνιο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο









