Σύμφωνα με ανάρτησή της σε προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το νέο ΚΕ.Π.Α. προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες με σεβασμό και αποτελεσματικότητα.
«Δεσμευτήκαμε και προχωρούμε στην πράξη, βελτιώνουμε τις υποδομές για τους συμπολίτες μας με αναπηρία, ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό για ταχύτερη εξυπηρέτηση, απλοποιούμε και ψηφιοποιούμε διαδικασίες. Το αποτέλεσμα; Μειώσαμε ήδη σχεδόν στο μισό τις εκκρεμότητες για ραντεβού, από 24.870 τον Οκτώβριο του 2024 σε μόλις 13.000 σήμερα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Υπουργός Εργασίας.
Επίσης, η κ. Κεραμέως, μαζί με τη διοίκηση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης e-ΕΦΚΑ και τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο, στους οποίους απέδωσε θερμές ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και το αποτέλεσμα, άκουσαν από κοντά τις εμπειρίες των πολιτών.
Όπως γνωστοποίησε η Υπουργός Εργασίας, επόμενος σταθμός είναι το νέο ΚΕ.Π.Α. στο Σ.Ε.Φ. και ο συνολικός εκσυγχρονισμός των υποδομών.
«Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση και με στόχο να είμαστε κάθε μέρα πιο χρήσιμοι στους πολίτες» τόνισε η κ. Κεραμέως.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αν περπατάτε γρήγορα η ψυχολογία λέει ότι έχετε αυτά τα 3 κοινά χαρακτηριστικά
- Θεσσαλονίκη: Νέος σταθμός φόρτισης και 160 ηλεκτρικά λεωφορεία έως το φθινόπωρο για τον ΟΑΣΘ
- Πιερρακάκης: Αυτή τη φορά υπάρχει αληθινή βούληση των κυβερνήσεων να προχωρήσουμε με την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Κίνα: Ανακαλύφθηκε “εξωγήινο” αρχαίο αντικείμενο – Μυστήριο γύρω από τον πολιτισμό του Σανξινγκντούι (Vid)
- Στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» νοσηλεύεται η 24χρονη – Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη σε πυλωτή
- Με το “ζόρι” παντρειά στην Κίνα! Κινεζικό πανεπιστήμιο έγινε viral
- Συρία: Οι ισλαμικές αρχές απαγορεύουν την πώληση αλκοόλ σε εστιατόρια και μπαρ
- Όταν πας βόλτα με το αστικό με τις ηλικιωμένες φίλες σου και ζεις…αυτό! Επικό βίντεο
- Δ. Μιχαηλίδου: Αξιοπρέπεια στην επισιτιστική βοήθεια με το νέο σύστημα vouchers – Στήριξη οικογένειας με τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»
- Ελεύθεροι οι 8 κατηγορούμενοι για τον προπηλακισμό δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας









