Νέο βίντεο από τη στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού-«Υπήρξε κατασκευαστική αμέλεια», λέει ο Κούγιας

Τα αίτια του δυστυχήματος στη Βούλα, που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, συνεχίζουν να αναζητούν οι Αρχές.

Σε νέο βίντεο που φέρνει στην επιφάνεια το Mega, και έχει καταγραφεί από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, δείχνει τη στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληξη για τον επιχειρηματία.

Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, καταγράφουν τη στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή χάνει την πορεία του ξαφνικά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο όχημα.

Φαίνεται επίσης πως στο σημείο δεν υπήρχε ούτε πεζός που θα δικαιολογούσε έναν ελιγμό της Ferrari αλλά ούτε και κάποιο ζώο.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστη αιτία, φεύγει από τον δρόμο και προσκρούει στα δέντρα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τυλίγεται στις φλόγες.

Κούγιας: Υπήρξε συνδυασμένη αμέλεια στο τροχαίο του Μονογυιού

Για την επικοινωνία που είχε με τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού και τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής για το μοιραίο τροχαίο μίλησε στο Mega ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Είχα μια μικρή επικοινωνία με τη σύζυγο του εκλιπόντος, λόγω και της κατάστασής της» ανέφερε αρχικά ο κ. Κούγιας, προσθέτοντας ότι η Αθηνά Κοντοπάνου έχει κατάγματα στα πλευρά και στα πόδια.

«Προφανώς είχε μάθει προ ολίγου ότι έχασε τον άνδρα της και τώρα έχει να περάσει μια δύσκολη κατάσταση», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

Για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος του Τζώρτζη Μονογυιού, με την πανάκριβη Ferrari, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι δεν είχε αποδεσμεύσει τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου.

«Αυτό ξεχάστε το. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος γνώριζε πώς να οδηγεί αυτοκίνητα, όπως εμείς μαθαίνουμε ποδήλατο» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι το όχημα κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα.

«Αλίμονο αν αυτό το αυτοκίνητο με μια γκαζιά μπορούσε να υποστεί αυτή τη ζημιά», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

«Εγώ καταλήγω ότι υπήρξε μια συνδυασμένη αμέλεια, κατασκευαστική πρώτα απ’ όλα. Κάτι συμβαίνει με το σύστημα κατευθύνσεως» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπήρχαν ίχνη σπινιαρίσματος, αλλά και ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας τόνισε ότι υπάρχει και αμέλεια από την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την έλλειψη διαχωριστικών ασφαλείας, κάτι που είναι παράνομο, όπως σημείωσε.

iefimerida/ photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί