Συνελήφθησαν επίσης οι γονείς των δύο παιδιών και ο διευθυντής της σχολικής μονάδας όπου συνέβη το περιστατικό βίας, κατηγορούμενοι για παραμέληση της εποπτείας τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, τα οποία οδήγησαν τους αστυνομικούς να προβούν στις συλλήψεις, οι δύο ανήλικοι 15 και 16 ετών, προκάλεσαν χθες σωματική βλάβη σε ανήλικο συμμαθητή τους 15 ετών, ευρισκόμενοι στο ίδιο χώρο σχολικής μονάδας στα Χανιά. Οι μαθητές ενεπλάκησαν μεταξύ τους σε φραστικό επεισόδιο και στη συνέχεια με την χρήση σωματικής βίας, οι δύο χτύπησαν τον 15χρονο προκαλώντας τον τραυματισμό του.
Ο μαθητής που χτυπήθηκε, μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε για μία ημέρα στο νοσοκομείο Χανίων με χτυπήματα στον κορμό του σώματος. Επιπλέον συνελήφθησαν οι τέσσερις κηδεμόνες και ο διευθυντής σχολικής μονάδας και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Ο μαθητής έλαβε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.
Μ. Λαμπαθάκη – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Υπερπανσέληνος Δεκεμβρίου: Αύριο στον νυχτερινό ουρανό το «Ψυχρό Φεγγάρι» – Από πού πήρε το όνομα
- Το “Stranger Things” σπάει ρεκόρ στο Netflix – 59,6 εκατομμύρια θεάσεις τις πέντε πρώτες ημέρες προβολής
- Η αντίδραση του Μεντβέντεφ στην «κατάργηση του Συμβουλίου Ρωσίας-ΝΑΤΟ»
- «Το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας δεν υφίσταται πλέον»! Η ανάρτηση του πολωνικού ΥΠΕΞ
- Το πιο λαμπερό τραμ της Ευρώπης φόρεσε τα γιορτινά του και κυκλοφορεί στην Αθήνα, vid
- e-ΕΦΚΑ: Με τα Ψηφιακά ΚΕΠΑ, εισάγεται μια νέα εποχή για την πιστοποίηση αναπηρίας στην Ελλάδα
- Το κοντοσούβλι στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας του Taste Atlas με τα καλύτερα ελληνικά φαγητά
- Τι δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ για τις επιθέσεις σε δεξαμενόπλοια που συνδέονται με την Ρωσία
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από αύριο Πέμπτη – Δείτε χάρτες με την πορεία της κακοκαιρίας
- Απίστευτο! Αρκούδα σκαρφάλωσε σε κολώνα ηλεκτροδότησης στην Αριζόνα – Πώς την έσωσε ο τεχνικός δικτύου, vid









