Νέο «χτύπημα» Σαμαρά: Πριν μήνες αυτά έλεγε η κυβέρνηση για τους μετανάστες

Πού το πάει ο πρώην πρωθυπουργός;

Σε σχέση με το περιεχόμενο της τροπολογίας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ανέφεραν:

«Αντί οιουδήποτε άλλου σχολίου, παρατίθεται, επί λέξει, η ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στους πολιτικούς συντάκτες, πριν από τρείς μήνες, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023:

“Ν. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (δημοσιογράφος): Το ερώτημά μου αφορά τις ελληνοποιήσεις μεταναστών. Υπήρξε μια σύγχυση με κάποιες δηλώσεις που έκανε ο κ. Καιρίδης. Τι ισχύει; Το διαψεύσατε, από ό,τι είδα χθες. Θα ήθελα και εδώ μια επίσημη απάντηση. Και δεύτερον, αν εξακολουθεί ο κ. Καιρίδης να έχει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.

Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (κυβερνητικός εκπρόσωπος): Ευχαριστώ για το ερώτημα. Να το πούμε και από την επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση της κυβέρνησης για ελληνοποιήσεις ή νομιμοποιήσεις.

Γιατί υπήρξε και μια παρανόηση πάλι, ελπίζω όχι κακοπροαίρετη, από κάποια ΜΜΕ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση, κανένα τέτοιο σχέδιο και κανένας τέτοιος ευρύτερος σχεδιασμός από την κυβέρνηση”».

Θυμίζουμε πως μόλις χθες ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία για τους μετανάστες, καθώς με αυτή στην ουσία, σύμφωνα με τον ίδιο, νομιμοποιούνται όλοι οι παράτυποι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια.

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί