Σύμφωνα με δημοσίευμα της epiruspost.gr, η δήλωση εξαφάνισης είχε γίνει στις 10 Δεκεμβρίου από στενό συγγενικό πρόσωπο του 47χρονου το οποίο ζει στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε την τελευταία επικοινωνία μαζί του τρεις μέρες νωρίτερα, στις 7 του μήνα.
Μετά την δήλωση εξαφάνισης ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης του 47χρονου από την ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο μέσα σε καλύβι φέροντας τραύματα από μαχαίρι. Στον ίδιο χώρο και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες βρέθηκε και το μαχαίρι.
Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοχειρία ή για εγκληματική ενέργεια ενώ φως στην υπόθεση θα ρίξει και η ιατροδικαστική έκθεση.
(epiruspost – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού βασικό θέμα στη συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΘ με την υφυπουργό Εργασίας
- Καλαμαριά: Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα στη σορό του 20χρονου – Παραδόθηκε 23χρονος που αναζητούνταν
- Ενημέρωση Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σχετικά με παραπλανητικά μηνύματα καταβολής τελών
- ΣΥΡΙΖΑ – Δ. Μελίδης: «Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πραγματικό πρόβλημα της ακρίβειας»
- Οι ΗΠΑ επικήρυξαν την ηγεσία του Ιράν
- Η λίμνη με το πιο «εξωγήινο» νερό – Δεν παγώνει ούτε στους -50°C (Photo)
- Η Κύπρος στοχεύει στην παραγωγή φυσικού αερίου για εξαγωγή από το 2028, σύμφωνα με την Λευκωσία
- Συνελήφθη 38χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης στο Π. Φάληρο
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στους κλάδους παροχής ύδρευσης, άρδευσης και λυμάτων
- Το «σόου» σε πλήρη εξέλιξη! Αυτά δήλωσε ο Τραμπ για την Ρωσία και το Ιράν









